Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az itteni, kedves fórumozók...

Az itteni, kedves fórumozók hogyan látnak át a monitoron?

Figyelt kérdés

Elmondom mi az ami zavar. Az, hogy aki idejön segítséget kérni, annak nem mondanak igazat. Leírja egy lány, hogy mondjuk 168 centi és 68 kg, és megkérdezi, hogy kb. mennyit kéne fogynia. A célja mondjuk 55 kg...

Erre mindig jön valaki, általában többen, akik azt írják, hogy NEM KELL FOGYNIA SEMMIT, meg hogy ne akarjon GEBE lenni. És ez engem nagyon nagyon zavar.

Miért kell ezt csinálni? És miért kell megbántani olyanokat akik nem híztak el? Én rajtam mondjuk a farmer 166 cm mellé 51 kg-al nagyon szépen feszül, tökéletesen áll és szép sportos az alkatom, erre GEBÉNEK neveznek és arra biztatják hogy NE akarjon olyan lenni, mint én, vagy bárki más aki kis súllyal jól néz ki......

És ha segíteni szeretnék és beírom hogy szerintem mennyi az ideális súlya, akkor meg lepontoznak és beszólnak, hogy ne hallgasson rám. Én segíteni szeretnék, mert tudom milyen rossz ha nincs formában az ember, de sokan ezt nem hagyják... :( hiába mondom el hogy én hogyan csináltam, mindig megjelenik valaki aki azt mondja hogy én hülye vagyok, nyugodtan egyen csak kenyeret, zsíros felvágottat reggelire, meg ilyeneket... és szegény csodálkozik hogy nem tud lefogyni.

Hogyan láttok ti át-akiknek szól a kérdés- a monitoron, hogyan tudjátok két számból egyből rávágni hogy xy-nak nem kell fogynia? Nagyon érdekelne miért nem hagyjátok hogy segítsen az ember és miért buzdítjátok olyan dolgokra amik nagyon kevés embernél működnek... vagy ezt olyanok csinálják akik kövérek és csak maguk nyugtatására, hogy ha neki ilyen adatokkal nem kell fogynia, akkor majd biztos nekik sem kell ha elérik a kérdező szintjét? Elkeserítő és szomorúan látom hogy mindig azokat húzzák le akik tényleg értenek hozzá...

2010. aug. 15. 18:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Pont ez van a másik oldalról is.

Nektek miért hihetetlen, hogy valakinek 166 centihez a 66 kg ideális a saját testéhez?

Nem vagyunk egyformák, Te lehet, hogy dagadt disznó voltál 67 kg-osan, mert a vékony alkatodat beborította a háj, és ez sz*rul is oszlott el, de nem mindenki működik úgy, mint te.

Aki meg azt mondta, hogyha arányosan oszlik el, akkor is ugyanúgy kövér... Ha nőiesen telt, homokóra alkatú, az miért lenne kövér? Ha láthatóan elkülönül a dereka, formás, NŐIES, akkor nem hiszem, de mind1...

Magasság-100 orvosi értelemben is normális, ha meg a súly nem egy helyre megy, akkor esztétikus is.

[link]

Amelyik férfinak (férfiról, nem fiúról van szó) pl Ő nem nőies, hanem kövér, az valszeg tudat alatt a saját neméhez vonzódik.

Ennyi....

2010. aug. 25. 11:34
 22/27 anonim ***** válasza:
45%

Fú ucsó:).Nem mondom,hogy nem nőies,de a plöttyedt vizenyőhöz közelebb áll a csaj a képen.Mondjuk,ha te bálnákkal szeretsz birkózni,lelked rajta.Simán több,mint 30%os a testzsírja és edzetlen a teste.Csak a fiatalsága miatt viszonylag feszes a bőre.Egy ideig még.

Ízlések és pofonok.

2010. aug. 25. 18:41
 23/27 anonim ***** válasza:
25%
benjibenji-nél van a pont!
2010. aug. 25. 20:32
 24/27 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

[link]

Őt is itt találtam...

De ide nem linkelek többet, fölösleges, most is mintha látnátok mindent xD

2010. aug. 26. 11:14
 25/27 anonim ***** válasza:
Igen, ezt a lányt én is láttam. Neki is mindenki mondta, hogy egy dekát sem kell fogynia. Pedig van azért rajta. Nem értem az embereket! :S
2010. aug. 26. 14:10
 26/27 anonim ***** válasza:

Igazad van, én sem értem az embereket, hogy mondhatják, hogy nem kell fogynia egy dekát sem, hiszen még nem lehet látni a bordáit, és nem fúj át a szél a combjai között.

Nem is értem, hogy tud így élni valaki...

2010. aug. 26. 14:48
 27/27 anonim ***** válasza:
50%
Basszus, az, hogy valakin nincs súlyfölösleg, nem jelenti azt, hogy sovány, gebe meg anorexiás! Nem vékony a csaj és kész... Ez nem baj, de nem kell azért elájulni milyen fantasztikus alakja van.
2010. aug. 26. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!