Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit számít, ha edzek is a...

Mennyit számít, ha edzek is a diéta alatt?

Figyelt kérdés

Eddig minden évben az a tipikus "zabálok szeptembertől márciusig, onnét kezdve pedig lediétázok nyárra" típus voltam. Ezt mindig úgy csináltam, hogy kardio+kalóriadeficit, nem figyeltem a fehérjére.

Na de már szinte mindenhol azt olvasom, hogy ez nem jó, amit láttam is magamon. Vékony lettem minden évben, de puha, löttyedt, remegős.

Azt ajánlják, hogy fogyásnál kalóriadeficit magas fehérjével+súlyzós edzés, és akkor szebb lesz a végeredmémy.

Na, nekem ez a diéta+súlyzós edzés kb. 4 hónapig tartana, hogy leadjam a felesleges zsírt (havi 2 kiló fogyással) . De azt is olvastam, hogy deficitben nem lehet izmot építeni, pláne nőként. Na akkor mégis mitől lenne akkora különbség a 2 fogyási módszer között?

Vagy valóban szemmel láthatóan más lehet az eredmény? 4 hónap nem sok idő, még ha úgy nézzük, hogy mégis építek izmot deficitben.

(tervezem, hogy elkezdem már most a súlyzós edzést, de a kérdésem arra irányul, hogy ha a 4 hónapos diéta elején kezdeném el, akkor lesz-e látható eredménye, másképp néznék-e ki, mint a korábbi években)

2021. jan. 24. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
A diéta és a sport együtt mindenre képes.
2021. jan. 24. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

Attól hogy nem lehet nagy izmokat építeni,még formában tartani igen. Sőt kezdőként látványosan formásodhatsz is.

Én is így voltam,diéta mellett futás+edzés és formásabb a lábam és a fenekem,mint előtte.

2021. jan. 24. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Az,hogy diéta mellett nem lehet izmot építeni olyanokra igaz,akik évek óta edzenek .
2021. jan. 24. 11:55
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Lehet diéta mellett izmot építeni, de neked talán az se számítana sokat, ha nem. Én azt hiszem, eddig minden évben inkább izomból fogytál, na ezt megakadályozhatod súlyzós edzéssel.
2021. jan. 24. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!