Hogyan fogyjak anélkül, hogy le kéne mondanom bármiről is?
Figyelt kérdés
Annyit már sikerült elérnem, hogy eszek zöldséget, gyümölcsöt. De az édesség nálam függőség. Ha csak kicsit eszek, az is baj?2021. jan. 17. 18:52
1/10 anonim válasza:
Kerüld el szerintem a cukros dolgokat ha fogyni akarsz, illetve változtass az étrendeden, edz! Nekem úgy sikerült fogynom még tavaly hogy nagyon sok vizet ittam folyamatosan, és én is zöldségeket, gyümölcsöket ettem. Az édességekkel nincs baj, de ne egyél belőle túl sokat! Helyette egyél inkább valami édesebb gyümölcsöt.😉
4/10 anonim válasza:
Tekerj le minden nap 200 kilométert.Ezalatt annyi kalóriát elégetsz, hogy nagyjából mindegy, hogy mit eszel a nap hátralevő részében.Enélkül viszont valahol komromisszumot kell kötnöd az étkezésben. És az édességekről való lemondás alap egy diétánál.
5/10 anonim válasza:
Marhaságok ezek. Ehetsz mindent, csak kevesebbet. És sportolj, kardió legfőképp. Én így lettem 92 ből 68.azóta sem zabálok és az edzés is megmaradt heti 4 napra. Mit kell itt sanyargatni. Felesleges. Meg ilyen youtube marhaságokba hinni. Fél év alatt simán lefogytam így.
6/10 anonim válasza:
Egyél amit jól esik, de minden nap sportolj valamit. Én a futást tudom ajánlani mert nem kell hozzá szinte semmi speciális és zsír égetéshez szerintem a legjobb.
7/10 anonim válasza:
A futás sz@r.legalábbis nekem nem vált be. Bár, kinek mi
8/10 anonim válasza:
Persze hogy belefér, hosszabb távon úgysem tudnád tartani hogy nem eszel édességet. Napi pár kocka csoki vagy pár szem keksz nem a világ vége :D Inkább edd meg egyszer a kisebb adagot mint hogy megvonod magadtól és a végén bezabálsz :)
9/10 anonim válasza:
Tudsz kicsit enni édességből? Én nem tudtam, először csak 1 kocka csoki, aztán 1 sor, aztán az egész tábla... Ha meg tudsz állni egy kicsinél, akkor beleférhet.
10/10 anonim válasza:
Lehet kapni stevias csokit olyan borzasztó rossz,hogy csak 1 kocka megy ha nagyon rákivánnék. Alapesetben 300grammos milka vígan becsúszik. Na én ilyen unrománnyal tudtam elhagyni a sok csokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!