Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől fogyok? (Kérdésed túl...

Mitől fogyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 hétben 5 kilót fogytam úgy, hogy egyáltalán nem fogyókúráztam, nem koplaltam, napi 3-4 szendvicset simán megeszek teljeskiőrlésű kenyérből, mellé normálisan főtt kaját. 8 tojásból rántotta, brassói, ilyenek. Sőt csokik, gyümölcsök is becsúsznak, néha alkohol is.

És az elmúlt 1 hét alatt 5 kilóval lettem kevesebb.

Inni is iszom rendesen, szóval nem ez lehet a baj. Kb 2 hete elfogyott a fehérjeporom, és nem tudok venni pénzügyi okok miatt, állhat ez a háttérben?

2010. aug. 14. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy? és lány vagy fiu???
2010. aug. 14. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:
19/F
2010. aug. 14. 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:

figyi. a heten vegeztel valamilyen munkat?

en dolgozok es par honap alatt 95rol 85re csokkentem es tartom is. Igaz magas is vagyok es vekony(masok szerint). Csontjaim nagyon masszivak ezek szerint!

2010. aug. 14. 14:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát, kondiba járok, heti 3-4x de eddig is jártam. És pont a tömegnövelés lenne ott a célom :D
2010. aug. 14. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:

elozo vagyok.

nem tudom miota edzel, de ugye azt vagod hogy tomegnovelesre nem 20kilot kell fekve nyomni:D

egyebkent az is lehet, hogy a zsír tunik az izom meg no, ha pont olyan sullyal nyomod. Magadon valami esztetikai elvaltozast nem latsz?

2010. aug. 14. 15:31
 6/8 A kérdező kommentje:
80 kilóval fekvőzök most, mert le van sérülve a jobb kezem, és nem akarom 100%-on használni, és ez az, amit elbír még úgy nagyjából:) De, változás van, csak ami furcsa, hogy 1 hét alatt 5 kiló lement... Pedig jópár hónapja kondizok, és addig stagnált/emelkedett a súlyom.
2010. aug. 14. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

A jövő héten is ennyit fogysz, akkor irány a doki, pajzsmirigyet és cukrot kell nézetni.

Uncsitesóm cukorbetegsége is így derült ki.

2010. aug. 14. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ... :)
2010. aug. 15. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!