Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogok fogyni?

Mennyit fogok fogyni?

Figyelt kérdés

Naponta 1 órát biciglizem hanyattfekve

30 percet futok és kevesebbet is eszek viszont sok folyadékot fogyasztok.

Mennyit fogok így fogyni és milyen időn belül?

2008. dec. 1. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Esetleg a lottószámok nem kellenek, ha már úgy is jósolok?:P

Szóval azt nem lehet előre megmondani, mennyit fog fogyni az ember, még akkor sem, ha konkrétumokat közel, te viszont még konkrétumot sem közöltél, az ugyanis, hogy 30 percet csinálod ezt vagy azt nem utal arra, hogy milyen intenzitással csinálod, így értelemszerűen azt se nagyon lehet megmondani mennyi kalóriát égetsz el, azt meg pláne nem, hogy hány kiló mínusz lesz a végén. Hogy olyan "apróságokról" már ne is beszéljünk (amit szintén nem említettél), mint nem, életkor, kiinduló tömeg stb.

2008. dec. 1. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán ha nem változtatsz étkezési szokásaidon, a leadni kívánt kilók kb 20% át lehet így elveszteni.

Sőt, ha a testmozgás miatt még többet is eszel akkor egy dekát se!!

2008. dec. 1. 21:00
 3/5 anonim válasza:
en igy fogytm 10kg-ot, de 105-röl... aztän megallt a fogyasom sajna
2008. dec. 2. 10:07
 4/5 A kérdező kommentje:

kevesebbet eszek. délig mindent de abból sem sokat

délután már csak zöldséget és gyümölcsöt.

lány vagyok 20 éves és 66kgról szeretnék lefogyni60ra.

a mozgástól nem eszem többet

azért köszi a válaszokat

2008. dec. 2. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ... mennyit eszel (mennyiségben, meg mikor, hogy) a másik, hogy milyen az intenzitása a mozgásnak!!! Tény és való én nagyon nem értek ehhez, de ezt így nem lehet megmondani!!! Szerintem...
2008. dec. 2. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!