Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrákat tudtok...

Milyen fogyókúrákat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és nagyon le szeretnék fogyni de nem tudom mien diétával vagy mien fogyókúrába kezdjek bele.

kérlek irjatok!

2008. dec. 1. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
13 évesen ne fogyókúrázz. Menj el sportolni.
2008. dec. 1. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nagy a súlyfelesleg , a sport nem elég. az életmódváltáshoz a táplálkozást isátkell alakítani,és bizony ez fogyókúra is , adott esetben.
2008. dec. 1. 21:18
 3/3 anonim válasza:

Ezt mindenképp meg kell beszélned a szüleiddel! Ha tényleg súlyos a helyzet, lehet, hogy szakemberre lesz szükséged. A túlsúlyt betegség is okozhatja, nem akarom a frászt hozni rád, de ha tényleg erősen duci vagy, jobb, ha orvos is lát. Ennyi idős koromban én is erősen "gurultam", azt hitték, hormonális probléma, de kiderült, hogy nem, és csak ezután jöhetett a fogyi. Szerencsés vagy, mert ebben a korban még könnyű lefogyni, mivel még nőni fogsz. Kerüld a drasztikus módszereket, szélsőséges esetben halálos is lehet. "Csodaszerek" nem léteznek, bárhogy is reklámozzák. Az eredményért nem elég ölbetett kézzel tévézgetni. Sajnos! :)

Ha tudsz, sportolj valamit.

Innen a 3. hozzászólás idevág (az a jó hosszú), olvasd el figyelmesen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__10..

(Helyesírás: miLYen!!! Bocs, de ettől falra mászom! A többi hibád nem javítom, nem vagyok tanár. :) )

2008. dec. 2. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!