Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok...

Milyen sportot ajánlanátok egy lusta 86kg-os nőnek?

Figyelt kérdés
Lusta relatív. Igazából nagyon elszànt vagyok most, de ugye termek nincsennek. Futás? Diétázom is. 165cm vagyok. Kb 25kg-től szeretnék szabadulni.

2021. jan. 5. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tempós séta, úszás, bringa, esetleg vmilyen csoportos mozgásforma (pilates, jóga). Sokféle mozgás típus van, biztos van olyan, ami közel áll a személyiségedhez.
2021. jan. 5. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Tempós séta, szoba bicikli, én személy szerint az Intenset edzéseit is nagyon szeretem, de youtube-on is rengeteg féle videót találsz, tudsz válogatni bőven.
2021. jan. 5. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Futást egyenlőre nem. Azt majd akkor, ha már a felesleg jórésze lement. Tempós séta+szobabicikli kezdésnek jó.

Emellett én hasaznék még.

Kitartást kívánok!

2021. jan. 5. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte..hogy ne utáld meg valami lazább. Mondjuk napi 20 perc jóga vagy gerinctorna. Kicsit átmozgatod magad és nem lesz olyan kudarc élmény egy félórás aerobic.

Milyen diétát csinálsz?

2021. jan. 5. 20:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kalóriát számolok.

Már sikerült 15kg-t leadnom. Akkor jártam terembe futópadon “hegyen sétáltam” plusz a gépeket használtam, néha mentem aerobikra. Viszont ezekre most nincs lehetőség.

2021. jan. 5. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kitartást!!🙂
2021. jan. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!