Diéta fogamzásgátló szedésével egyidőben?
Figyelt kérdés
Olvastam néhány cikkben, hogy a nem megfelelő táplálkozás, szigorú diéta gyengíti a fogamzásgátló hatását. Nekem muszáj fogynom, nagyon meghíztam, de nem akarok terhes lenni. Napi 1200 kalóriát tervezek enni változatosan. Ez befolyásolna valamit vagy más is fogyókúrázott közben?2021. jan. 5. 03:17
1/4 anonim válasza:
Hasmenés, hányás csökkentheti a hatását. Ha elhagyod 2 hétre a cukrot, vagy átmeneti böjtöt folytatsz, vagy az ég tudja mit értesz diéta alatt (mert az nem a koplalás), akkor annak nem kéne erre hatással lennie elméleti síkon.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy pont a fogamzásgátlótól híztál meg. Én is rengeteget híztam miatta, és amióta elhagytam sokkal jobb és a fogyás is könnyebb.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem okolom a fogamzásgátlót, egyértelműen túlettem magam. A gyógyszer csak nehezít a dolgokon hogy visszafordítsam, de kitartással menni fog.
2021. jan. 5. 23:35
4/4 anonim válasza:
Tudod mivel gyengited? Vagyis lenullázod? A ketoval. Azt ne csináld. Nyár elején elkezdtem,max 23g ch-val. 7 nap alatt fogytam 9 kilót,harmadik napra hasmenésem volt,ötödik napra a vízfogyasztásom a 3.5 literről felment 6,5 literre,folyton ittam,majd pisi..Kimosta a szervezetem a fogamzásgátlót,kilencedik napra meg is jött és akkor még volt hátra 11 szem tablettám. A ch-ra figyelj oda,ne minuszold ész nélkül.
Amúgy 1200 kalória a legalsó,amit lehet. Magasságodhoz,súlyodhoz és aktivitásodhoz kellene számolni egyet. Akár kalóriabázissal(az teljesen jó,ha reális 0.4-0.6kg heti fogyást állítasz be.
Ha ésszel csinálod,nem fogja a fogamzásgátlót kiütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!