Milyen alkatom van ezek alapján? (Homokóra, körte, alma, stb)
Figyelt kérdés
Mell: 103 cm
Derék: 88 cm
Csípő: 103 cm
2021. jan. 4. 23:00
12/21 anonim válasza:
Alma
Lepontoztátok aki almát írt, pedig a számok alapján az a testalkata
103-88= 15cm és a homokóráknak min. 23cm különbség van a derekuk és csípőjük között
persze ettől még a kérdező tűnhet homokórának, nagyon csalókák lehetnek a számok
14/21 anonim válasza:
88-as derékkal kövér vagy, hacsak nem vagy 200 centi magas.
15/21 anonim válasza:
Egyértelműen alma! Nagyon kevés a derék különbsége.
Rengetegen gúnyolódtak, elviccelik; nekem 160cm-el, 60kg-al hasonlóak az arányaim, ez nem feltétlenül hatalmas súlytöbbletet jelent..
16/21 anonim válasza:
Miért van mindenki majdnem, hogy 0-ra lepontozva? Aki azt írta, hogy van súlyfelesleged, annak igaza van, de ez nem sértés, hanem tény, lehet ellene változtatni.. És inkább alma, ha nem tetszik, eddz.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek. Nem én pontoztam le azokat akik levannak. Mondod nekem az edzést úgy és azok után, hogy én már 20 kg-t lefogytam mert nem tetszett. A szavaiddal élve.
2021. jan. 5. 15:56
18/21 anonim válasza:
Akkor csak gratulálni tudok :) Ha ez eddig ment, akkor ha nem vagy megelégedve továbbra sem, akkor menni fog továbbra is. Ha meg vagy elégedve, örülj, hogy egészségesebb és csinibb vagy :)
19/21 anonim válasza:
Ird meg legyszives , hogy hany cm / kg vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!