Ülő életformánál is ugyanúgy magasabb kalória?
Figyelt kérdés
168 cm 87 kg 29 éves nő vagyok. Gyakran olvasom itt is, hogy az én paramétereimhez hasonló embereknél az 1200-1400 kalória az már koplalás. Ez akkor is igaz, ha ülő életmódot folytatunk?
Aki tényleg minimális mozgást folytat, azoknak is kevés ez a bevitel?
2021. jan. 2. 09:21
1/7 anonim válasza:
1400 kcl ülő életmódnál nem koplalás. De nem mindegy, hogy nutelláskenyérből vagy egészséges ételekből viszel be annyit.
2/7 anonim válasza:
Nőknél általában napi 1200 kalória javasolt fogyáshoz, ez nem jelent koplalást.
3/7 anonim válasza:
A napi 1200-1300 kcal ahhoz kell, hogy élj - a szervezeted a testhömérsékletet tudja tartani, a szived, májad, veséd, gyomrod, agyad képes legyen müködni, és emellett nem csinálsz abszolút semmit, csak fekszel valahol.
Ez alá menni veszélyes, a szervezet szempontjából tényleg koplalás.
4/7 anonim válasza:
A fizikai aktivitás csak egy összetevője a szükséges kalória mennyiség meghatározásának, és a kérdező esetében ránézésre is kevés az 1200 kalória, de jó eséllyel az 1400 is. Rengeteg kalkulátor van már, nem hasrautes szerűen kell kitalálni, főleg ahol +20 kg túlsúly van.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nem emlékszem, hogy írtam volna mennyit szeretnék fogyni.
De köszönöm, hogy azt gondolod a 30 elég. 🤣
2021. jan. 2. 22:52
7/7 anonim válasza:
Csak magamból indultam ki. És nem neked szántam a válaszom. Hanem a 4es válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!