Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez miért van? (Kérdésed túl...

Ez miért van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
tavasszal 87 kg voltam, most pedig 95!! eddig azt hittem nem híztam semmit, a ruháim jók, nem változott a ruhaméretem, akárkit kérdeztem nem vette észre rajtam h híztam, és nőni se nőttem, és h adhatnám le a leggyorsabban, fiú létemre kétségbeestem :S
2010. aug. 13. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A legvalószinübb, hogy izmosodtál, nem kell leadnod semmit. Hány éves vagy, milyen magas - mert az sem mindegy, de egyébként is nem a kilók számitanak, hanem az összkép.
2010. aug. 13. 11:43
 2/4 A kérdező kommentje:
183 cm, 19 évesfiú vagyok, hát nem tudom h izmosodtam-e, elég sok fizikai munkát végeztem a nyáron
2010. aug. 13. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
dobj már egy képet magadról!
2010. aug. 13. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
ez azért lehet, mert az izom 3x nehezebb mint a zsír. én is ua azokat a ruhákat hordom, mint, 48kg-san, most 6O kg vagyok, heti 5x edzek..
2010. aug. 13. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!