Milyen gyakori a 100 kg feletti súlyú ember?
Nem én írtam, de a 4-esnek igaza van, főleg a 40 feletti korosztálynál még mindig azzal hessegetik el az elhízást, főleg férfi oldalon, hogy mázsa alatt nem férfi a férfi, meg hasonló baromságok.
Ami viszont a fiatalabb, főleg 30 alatti generációt illeti, szerintem sokkal polarizáltabb a helyzet mint egy-két generációval korábban, a kövérek tényleg nagyon kövérek, már egész fiatalon is, míg aki meg nem az, az gyakran vaságyastul 50-60 kg, kevés az egészséges átmenet. Gondolom előbbinek a sok gyors kaja, utóbbinak pedig elsősorban a kevesebb sport és fizikai munka az fő oka.
Soha nem jártam kondiban. Tudatlanságodat inkább ne reklámozd, mert csak magadat égeted le. Nézz utána a dolgoknak, tájékozódj, mielőtt kinyitnád a szádat, vagy leírnál bármit is.
Ahogy elnézem magam körül a hömpölygő kövéreket...
Sajnos egyre több ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!