Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edesitoszeres cukorbol es...

Edesitoszeres cukorbol es teljes kiorlesu liszbol keszult muffin nem hizlal annyira mint amit amugy sutnenk?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább zabpehely lisztből (sikérrel) vagy Diabestar lisztből vagy Norbis lisztből készíts muffint, ezek nem hízlalnak. Ja és persze édesítővel és nem cukorral.
2010. aug. 13. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

De igen, csak így még rosszabb az édesítő miatt (ha az műanyag).

Ha teljes kiörl. lisztből csinálod finomítatlan nádcukorral vagy mézzel - hízlal, de kicsit egészségesebb, mint a fehér liszt, finomított cukor.

Az édesítőről:

[link]

2010. aug. 13. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
én zabpehelyből szoktam ilyen teasütiket és muffint is csinálni. azért jobb mert lassú felszívódású és kevésbé hízlal (persze ebből sem lehet túl sokat enni) én édesítővel csinálom és szerintem az ízán nem változtat
2010. aug. 13. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
bocs, ízén
2010. aug. 13. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!