Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ennetek a mekiben ha...

Mit ennetek a mekiben ha dietaztok de megis megengeditek magatoknak egy nap a gyorskajat? Mi a legkevésbé "káros" ott?

Figyelt kérdés
2020. dec. 26. 19:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Telejsen mindegy amig kaloriadeficitben van valaki, lemozogja stb.
2020. dec. 26. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
gyerek menüben halrudacskát kertész salátával. De akár halburgert is light kólával, krumpli nélkül. Vagy sültkrumplival és a kenyeret dobom ki. Vagy szarok az egészbe és csalónapot tartok,és akkor megiszok mellé még egy epres shaket is.
2020. dec. 26. 19:33
 3/13 anonim válasza:
100%
Egy sajtburi menutol nem fogsz meghizni
2020. dec. 26. 19:35
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Én sült csirkés wrap-ot szoktam kérni krumpli és kóla nélkül. Kb 340 kalória, teljesen belefér a napi kalóriakeretbe
2020. dec. 26. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajtburgert javaslom. Jól nem laksz vele, de magas az élvezeti értéke. Annyira, hogy én képes lennék vele magamat jutalmazni vagy büntetni a mellőzésével
2020. dec. 26. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
A csirkés wrapok közül bármelyiket tudom ajánlani.
2020. dec. 26. 21:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem káros, csak nem mindegy, hogy 400 kalóriát fogyasztasz el ott, vagy 2400-at. :)

De ha már csalónap meg gyorsétterem, akkor szerintem inkább add meg a módját. Ha kiszúrod a saját szemed egy árva sajtburgerrel, ami után fél órával már éhes leszel, annak semmi értelme. Akkor már inkább rendelj egy fullos menüt, aztán élvezd ki az utolsó morzsáig.

Persze nem mindegy, hogy milyen gyakran ejtesz meg egy ilyen csalónapot... ha hetente, akkor kár azon gondolkodni, hogy mit eszel meg mit nem, mert mindenképp rossz úton jársz. Ha meg félévente mész ilyen helyre, akkor meg nyugodtan ehetsz bármit, ha amúgy odafigyelsz az étkezésedre...

Én több, mint 1 év után voltam mekiben nemrég, most éppen megint vannak ilyen fullextrás limitált szériás hamburgerek, egy rókagombás-sajtosat kértem, plusz a nagy krumpli, plusz a desszert utána... :) 2000 kalória biztos volt, de legalább elégedett voltam. :D Elpityeredtem volna, ha csak egy szottyos árva sajtburgert merek kérni ennyi idő után. :D

2020. dec. 26. 22:04
 8/13 anonim ***** válasza:
20%
Nem a kalória a baj, hanem hogy rohadt egészségtelen, konkrétan méreg.
2020. dec. 26. 22:18
 9/13 anonim ***** válasza:
10%
Semmit nem tudok onnan megenni, mindent kihányok.
2020. dec. 26. 22:52
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Az a baj h túl jó az ízfokozójuk. Nehéz megállni a burgert stb.. Egyél olyan burgert ami nem mekis
2020. dec. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!