Mit ennetek a mekiben ha dietaztok de megis megengeditek magatoknak egy nap a gyorskajat? Mi a legkevésbé "káros" ott?
Egyik sem káros, csak nem mindegy, hogy 400 kalóriát fogyasztasz el ott, vagy 2400-at. :)
De ha már csalónap meg gyorsétterem, akkor szerintem inkább add meg a módját. Ha kiszúrod a saját szemed egy árva sajtburgerrel, ami után fél órával már éhes leszel, annak semmi értelme. Akkor már inkább rendelj egy fullos menüt, aztán élvezd ki az utolsó morzsáig.
Persze nem mindegy, hogy milyen gyakran ejtesz meg egy ilyen csalónapot... ha hetente, akkor kár azon gondolkodni, hogy mit eszel meg mit nem, mert mindenképp rossz úton jársz. Ha meg félévente mész ilyen helyre, akkor meg nyugodtan ehetsz bármit, ha amúgy odafigyelsz az étkezésedre...
Én több, mint 1 év után voltam mekiben nemrég, most éppen megint vannak ilyen fullextrás limitált szériás hamburgerek, egy rókagombás-sajtosat kértem, plusz a nagy krumpli, plusz a desszert utána... :) 2000 kalória biztos volt, de legalább elégedett voltam. :D Elpityeredtem volna, ha csak egy szottyos árva sajtburgert merek kérni ennyi idő után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!