Milyen "diétával" fogytatok?
Idegeskedés.
2 hónap alatt 18kg. Visszasirom a kiloimat
Bármilyen diétával lehet fogyni. Ideiglenesen. Életmódváltással tudod megtartani.
A kalóriászámlálás :D, annak való ,aki nem is kaar gondolkodni: nem mindegy, miből építde fel a tested. 500 kalória cukor, zsír stb vagy 500 kcal minőségi fehérje, jó sz
Fogyni csak életmódváltással lehet. Ezt én is megtapasztaltam már
Az elején nehéz de utána belerázódsz.
16 éves vagyok és egész nyáron csak a megoldásokat kerestem hogy hogyan fogyhatnék le. De szeptemberben már elegem lett és fokozatosan elkezdtem az életmódvtást. A kalóriabevitelt lecsökkentettem 1500-ra. Rengeteg zöldséget ettem ehhez csak csirkemellet vagy halat. A cukrot teljesen száműztem. A lisztet tésztát lecseréltük teljeskiörlésűre. A mozgás az elején nem ment de utána rájöttem hogy a mozgás elengethetetlen az egészhez. Szóval elkezdtem otthon tornázni aztán elmerészkedtem futni és ezt minden nap csináltam.Szeptembertől idáig -17kg. És 100kg-ról indultam.
De ha ez nem megy meg lehet oldani máshogy. Egy barátom is igy fogyott le. Ehhez egy alkalmazast is használt a neve ,,kalóriabázis"napi 1200 kalóriát evett és akármit ehetett de a kalóriakereten belül kellet mozognia. A sportot te döntöd el de ha gyorsabb eredményt akarsz elérni akkor mozogni is kell még ha csak a tornát választod is. És napi 2-2,5 liter vizet meg kell inni. Remélem tudtam segíteni. Megkérdezhetem hány éves vagy?
Egy év alatt fogytam 30 kg-t eddig. Kezdetben 1500 kcallal, ezzel lement az első 10 kg viszonylag hamar, majd elkezdtem heti 3x Crossfit edzésre járni, így feltoltam 1700 kcal-ra, mert éreztem, hogy az 1500 kcal kevés már.
Hasonlóan az első válaszolóhoz, én is eszem mindent, ami belefér a keretembe, de az esetek 80 százalékában diétásan étkezem. Lassú felszívódású ch, sok zöldség-gyümölcs. Jóval kisebb adagok, mint előtte.
26N
178 cm, 90 kg jelenleg. Még 10-15 kg-t szeretnék fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!