Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen "diétával" fogytatok?

Milyen "diétával" fogytatok?

Figyelt kérdés
Konkrét előírt diéta vagy csak pár dolgot elhagytatok?
2020. dec. 21. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriát számoltam, napi 1750kcal, 25 kiló lement idén. Semmit nem hagytam el csak ami nem fért bele a keretbe...
2020. dec. 21. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Idegeskedés.

2 hónap alatt 18kg. Visszasirom a kiloimat

2020. dec. 21. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriaszámlálás.
2020. dec. 21. 22:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Érzésre eszek, nem addig ameddig fér és majdnem kipukkadok, hanem mértékkel, ami még jól esik. Persze próbálok odafigyelni a kalóriákra is, de nem számolom őket. Szeptember óta 15 kg körül járok fogyásban.
2020. dec. 22. 09:18
 5/10 BlackSword válasza:
Tudatosan táplálkozok... imindg tudom mikor táplálkozok...
2020. dec. 22. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Bármilyen diétával lehet fogyni. Ideiglenesen. Életmódváltással tudod megtartani.

A kalóriászámlálás :D, annak való ,aki nem is kaar gondolkodni: nem mindegy, miből építde fel a tested. 500 kalória cukor, zsír stb vagy 500 kcal minőségi fehérje, jó sz

2020. dec. 22. 20:17
 7/10 anonim válasza:

Fogyni csak életmódváltással lehet. Ezt én is megtapasztaltam már

Az elején nehéz de utána belerázódsz.

16 éves vagyok és egész nyáron csak a megoldásokat kerestem hogy hogyan fogyhatnék le. De szeptemberben már elegem lett és fokozatosan elkezdtem az életmódvtást. A kalóriabevitelt lecsökkentettem 1500-ra. Rengeteg zöldséget ettem ehhez csak csirkemellet vagy halat. A cukrot teljesen száműztem. A lisztet tésztát lecseréltük teljeskiörlésűre. A mozgás az elején nem ment de utána rájöttem hogy a mozgás elengethetetlen az egészhez. Szóval elkezdtem otthon tornázni aztán elmerészkedtem futni és ezt minden nap csináltam.Szeptembertől idáig -17kg. És 100kg-ról indultam.

De ha ez nem megy meg lehet oldani máshogy. Egy barátom is igy fogyott le. Ehhez egy alkalmazast is használt a neve ,,kalóriabázis"napi 1200 kalóriát evett és akármit ehetett de a kalóriakereten belül kellet mozognia. A sportot te döntöd el de ha gyorsabb eredményt akarsz elérni akkor mozogni is kell még ha csak a tornát választod is. És napi 2-2,5 liter vizet meg kell inni. Remélem tudtam segíteni. Megkérdezhetem hány éves vagy?

2020. dec. 22. 20:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy év alatt fogytam 30 kg-t eddig. Kezdetben 1500 kcallal, ezzel lement az első 10 kg viszonylag hamar, majd elkezdtem heti 3x Crossfit edzésre járni, így feltoltam 1700 kcal-ra, mert éreztem, hogy az 1500 kcal kevés már.

Hasonlóan az első válaszolóhoz, én is eszem mindent, ami belefér a keretembe, de az esetek 80 százalékában diétásan étkezem. Lassú felszívódású ch, sok zöldség-gyümölcs. Jóval kisebb adagok, mint előtte.

26N

178 cm, 90 kg jelenleg. Még 10-15 kg-t szeretnék fogyni.

2020. dec. 22. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Igyál két pohár vizet minden étkezés előtt. Ennek köszönhetően az eddig elfogyasztott mennyiségnek csak a felét tudom megenni. Nem diéta, de hatásos és mivel sok folyadék kell, így ebben is segít.
2020. dec. 23. 00:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ.7-es én is 16 éves vagyok és jelenleg 79kg,egy ilyen 70 a cél júniusig,maximum a 66-67 annál lejjebb nem hiszem hogy képes lennék menni,87ről indultam.
2020. dec. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!