Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kene fogyjak?

Mennyit kene fogyjak?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és 186 cm,103kg

Sajna mostani karanten alatt nem edzettem mert előzőbe igen és leadtam 7kilót.

Mennyi lenne az ideális súly számomra?

2020. dec. 17. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Testalkattól függ. Nagyjából 70 és 85 kg között van az ideális testsúly, de ezzel nem vagy előrébb.
2020. dec. 17. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyit, amennyit jónak érzel. Én 184 cm vagyok, és 110kg. Ez az ideális súlyom, még egyáltalán nem korlátoz semmiben. Az úgy 130 kg felett kezdődik, ott már érzem hogy futni se tudok úgy, meg mindenben jobban kifáradok a kelleténél.
2020. dec. 17. 11:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm amugy emberek:)

Kozbe elkezdtem edzeni ujra mostxd

Csak ki kellett rinyalnom magam hogy jaj sose fogyok le meg stb de igenis teszek erte ujra hogy elerjem a celom;)

2020. dec. 17. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
75- 90 kg mert fiatal vagy és azért ilyenkor még nincs nagy izomzata az embereknek. Természetesen ha kemény edzéseket végzel és izmos vagy lehetsz több is, de akkor látnád magad a tükörben és nem a gyakorira jönnél fel megkérdezni, tehát gondolom nem ez a helyzet
2020. dec. 17. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel túl sok izom nincs rajtad, így 25kg-ot bátran
2020. dec. 26. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!