Milyen az alakom? Képpel
2010. aug. 12. 15:21
11/28 anonim válasza:
remélem nem bántalak meg ezzel, de az arcod kicsit furi.
12/28 anonim válasza:
"'higy tudnék változtatni? '"
Az ott 'hogy'. Kezdj el Capoeirazni. Nagyon sok mozdulat van benne, ami széppé tesz. De szerintem szép alakod van így is. Mért takarod el az arcod? :D
13/28 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.
Amugy 165cm,55kg,15/L
2010. aug. 12. 15:39
14/28 anonim válasza:
nekem is pont ilyen alakom van. nekem a hasammal és a combommal van a gond, szerintem neked is hasból és combból kéne fogyni vagy legalábbis sokat formálni.
15/28 anonim válasza:
semmi baj az alakoddal, csinos lány vagy. de ha változtatni akarsz, akkor max tornázz mindenre. hasra, combra, fenékre, vállra, csípőre, hogy izmosodj. de fogyni nem kell, csinos vagy, hidd el.
18/28 anonim válasza:
van némi ,,kapaszkodóháj'' a derekadon,hullahoppal lemegy..
20/28 anonim válasza:
Hm ugyanilyen alkat vagyok én is, csak 164 cm és 51 kiló. Engem a combom zavar leginkább, amikor 47 kilós voltam, akkor is ilyen volt. :( De ha elkezdesz sportolni az sokat formálhat, azonban ha lefogysz, akkor eltűnik a melled! Min szeretnél amúgy változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!