Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimiás vagyok vagy anorexiás?

Reni. 1.0 kérdése:

Bulimiás vagyok vagy anorexiás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már egy ideje azon vagyok, hogy drasztikusan foggyak. És egy ideig szoktam is bírni, hogy keveset eszek, de aztán amikor már őrülten éhes leszek, akkor elkezdek enni minden félét. De ekkor sem szoktam őrülten sokat enni, csak többet. De ezt aztán ki is szoktam hányni, mert tudom, hogy ettől csak hízni fogok. Szerintetek mi lehet a bajom?

2020. dec. 3. 10:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
De azért az is számít hogy másoknak tetszel e?
2020. dec. 23. 11:58
 22/22 Laylah ***** válasza:

Szerintem neked nem fogyásra, hanem edzésre van szükséged. Attól leszel formás és arányosan vékony, nem az éhezéstől.

Egyébként az éhezéssel csak azt éred el, hogy ha normálisan kezdesz enni, akkor sokszorosát hízod majd vissza. Ezt úgy kerülheted el, hogy nagyon lassan, fokozatosan visszaemeled a kajamennyiséget a normális közelébe.

2020. dec. 23. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!