Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimiás vagyok vagy anorexiás?

Reni. 1.0 kérdése:

Bulimiás vagyok vagy anorexiás?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már egy ideje azon vagyok, hogy drasztikusan foggyak. És egy ideig szoktam is bírni, hogy keveset eszek, de aztán amikor már őrülten éhes leszek, akkor elkezdek enni minden félét. De ekkor sem szoktam őrülten sokat enni, csak többet. De ezt aztán ki is szoktam hányni, mert tudom, hogy ettől csak hízni fogok. Szerintetek mi lehet a bajom?

2020. dec. 3. 10:19
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Lehet, hogy egyik sem, csak kompulzív fogyókúra. A mentális precepciódon múlik, hogy tényleg anorexiás vagy bulímiás vagy, nem a viselkedésen. Pl. viselkedésben lehet, hogy csak azért hánytatod magad, mert azt olvastad, hogy így le lehet fogyni, tehát ez egy szokás. És lehet, hogy valójában mentálisan nem érzel semmiféle distresszt attól, hogy jól vagy lakva.

Egyébként többet ártasz a koplalással, mint javítasz. Ha az a cél, hogy jól nézz ki, akkor ez egy nagyon rossz út. 25 évesen 40 éves bőröd lesz, elfogy az arcodról a szubkután zsír és azt már nem fogod tudni rendbehozni semmivel, botoxal sem. Folytasd a koplalást, ha 20 évvel öregebbnek vagy előhalottnak akarsz kinézni. Persze simán bele is halhatsz, konkrétan elfogyhat a szíved.

2020. dec. 3. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"konkrétan elfogyhat a szíved."

meg az agya is. illetve a záróizmok a gyomorszájnál egy idő után elgyengülnek, a legkisebb nyomásra is nyílnak, és egy egyszerű lehajolós cipőkötésből is hányás lesz. de erről mind beszél dorian az of herbs and altars yt csatornán

2020. dec. 3. 17:18
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
Igyál whiskyt
2020. dec. 5. 17:03
 14/22 anonim ***** válasza:
21%
Igyál whiskyt.
2020. dec. 5. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
21%
Igyál whiskyt,
2020. dec. 5. 17:04
 16/22 anonim ***** válasza:
21%
Igyál whiskyt..
2020. dec. 5. 17:05
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
Igyál whiskyt...
2020. dec. 5. 17:05
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy volt olyan aki kíváncsi volt a súlyomra. 48-kg vagyok és 170cm.Anyum már tud róla, de nem akar orvoshoz vinni szóval hiába mondják, hogy ehez orvos kell különben baj lesz, anyám egyszerűen hallani sem akar róla.
2020. dec. 9. 14:27
 19/22 Laylah ***** válasza:
És miért akarsz ebből a kevésből is drasztikusan fogyni?
2020. dec. 20. 10:47
 20/22 A kérdező kommentje:
Mert úgy érzem, hogy úgy jobban tetszenék magamnak, elégedett lennék.
2020. dec. 23. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!