Hogyan változott meg az életetek a fogyás után?
Lehet, hogy kicsit naiv vagyok (még messze vagyok a célsúlyomtól), de én mindig is valahogy úgy képzeltem el (főleg az időben), hogy ha elérem a kitűzött célomat, akkor majd gyökeresen meg fog változni az életem és mivel elégedettebb leszek magammal, ezért olyan területeken is sikeresebb leszek, amikben most nem vagyok az (párkapcsolat és szociális élet). Nyilván nem feltétlen van szoros összefüggés a kettő között, de úgy érzem, hogy csak akkor lehetek majd a legjobb önmagam, ha sikerül megközelítenem az ideális testúlyomat.
Nektek hogyan változott az életeteket nagyobb súlyfelesleg leadásától?
Azoknak hat ki az életére, akiket nagyon zavar a túlsúlyuk. Aki elvan ducin is, csak "jó lenne lefogyni" annak nem valószínű, hogy észrevehető változások lesznek pl. magabiztosság kérdésben.
Én -15 kg után sokkal kényelmesebben és könnyebben (:D) érzem magam, határozottabb és magabiztosabb vagyok. Ha jól érzed magad a bőrödben az sokat számít.
Jó. Nagyon jó érzés amikor érzed hogy szűkül a gyomrod, dear nem vagy éhes.
Ez 3 nap.
Aztán minden jobb.
Én ugyan még nem értem a végére, de így is komolyabb feleslegtől szabadultam meg (-70 kilónál járok).
Változott is az életem, meg nem is.
Pl több az energiám, könnyebben mozgok, kevesebbet vagyok beteg,nem élek napi szintű fájdalmakkal satöbbi. Tehát jobban érzem így magam, ez tény, ég és föld a régi önmagamhoz képest.
Másrészt viszont semmi nem vàltozott. Önbizalmat nem adott, nem érzem úgy, hogy most ettől szebb lennék, vagy jobb ember lennék mint voltam. Akik eddig átnéztek rajtam , azok most is azt teszik, aki eddig szeretett ( pl a férjem), nos ő most is ugyanúgy szeret.:)))
Amire nem vágytam, az a környezetem visszajelzése volt, 2-3 ismerősöm azt hitte, hogy rákos vagyok, és azért fogytam ilyen sokat. Más jellegű megnyilvánulást eddig nem is kaptam. Igaz, engem nem is ez motivált eddig sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!