Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan változott meg az...

Hogyan változott meg az életetek a fogyás után?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit naiv vagyok (még messze vagyok a célsúlyomtól), de én mindig is valahogy úgy képzeltem el (főleg az időben), hogy ha elérem a kitűzött célomat, akkor majd gyökeresen meg fog változni az életem és mivel elégedettebb leszek magammal, ezért olyan területeken is sikeresebb leszek, amikben most nem vagyok az (párkapcsolat és szociális élet). Nyilván nem feltétlen van szoros összefüggés a kettő között, de úgy érzem, hogy csak akkor lehetek majd a legjobb önmagam, ha sikerül megközelítenem az ideális testúlyomat.

Nektek hogyan változott az életeteket nagyobb súlyfelesleg leadásától?

2020. nov. 22. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak hat ki az életére, akiket nagyon zavar a túlsúlyuk. Aki elvan ducin is, csak "jó lenne lefogyni" annak nem valószínű, hogy észrevehető változások lesznek pl. magabiztosság kérdésben.

Én -15 kg után sokkal kényelmesebben és könnyebben (:D) érzem magam, határozottabb és magabiztosabb vagyok. Ha jól érzed magad a bőrödben az sokat számít.

2020. nov. 22. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Jó. Nagyon jó érzés amikor érzed hogy szűkül a gyomrod, dear nem vagy éhes.

Ez 3 nap.

Aztán minden jobb.

2020. nov. 22. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
89 kilósan kezdtem, 45kg-ra fogytam, 168cm vagyok. Sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, könnyebb. A férfiak egyfolytában megbámulnak és ez jót tesz az önbizalmamnak, nem izzadok már szinte egyáltalán, anno dőlt rólam a víz, bárhová is mentem. Viszont az,hogy mások nézegetnek nem releváns, mert a férjem ducin ismert meg, és ő így is úgy is szeret, az ő segítségével sikerült lefogynom, ennek már 10 éve. :)
2020. nov. 23. 06:58
 4/7 anonim válasza:
94%
Egészségesebbnek érzem magam, nem fájnak a lábaim, nem izzadok.. az önbizalmam is nőtt, sokkal csinosabbnak érzem magam, nőiesebben tudok öltözködni. 110 kg-ról fogytam le 68 kg-ra, teljesen önerőből. "Büszke" vagyok rá, hogy meg tudtam csinálni, hogy meg tudtam tenni magamért, mindezt 43 évesen. Szinte minden nap kapok dícséretet, hogy milyen csinos lettem.. ez pedig erőt ad, hogy figyeljek oda magamra és "csak így tovább". 😊
2020. nov. 23. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan még nem értem a végére, de így is komolyabb feleslegtől szabadultam meg (-70 kilónál járok).

Változott is az életem, meg nem is.

Pl több az energiám, könnyebben mozgok, kevesebbet vagyok beteg,nem élek napi szintű fájdalmakkal satöbbi. Tehát jobban érzem így magam, ez tény, ég és föld a régi önmagamhoz képest.

Másrészt viszont semmi nem vàltozott. Önbizalmat nem adott, nem érzem úgy, hogy most ettől szebb lennék, vagy jobb ember lennék mint voltam. Akik eddig átnéztek rajtam , azok most is azt teszik, aki eddig szeretett ( pl a férjem), nos ő most is ugyanúgy szeret.:)))

Amire nem vágytam, az a környezetem visszajelzése volt, 2-3 ismerősöm azt hitte, hogy rákos vagyok, és azért fogytam ilyen sokat. Más jellegű megnyilvánulást eddig nem is kaptam. Igaz, engem nem is ez motivált eddig sem.

2020. nov. 23. 11:38
 6/7 anonim válasza:
100%
Nagyon jól éreztem magam,mertem másokkal ismerkedni,pedig nem voltam akkor se duci,de úgy mikor említve lett h mennyire vékony lettem (már valaki túlzásnak gondolta),az jól esett. Tetszett akkor egy fiú,azzal is h megismerkedtem barátnő által,mertem nyitott lenni,srácnak is tetszettem,de aztán nem lett semmi más okból,de lett önbizalmam,ami nagyon hiányzik,főleg,hogy a bőrömben is jól éreztem magam,nem feszengtem.
2020. nov. 23. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Fizikailag jobban nézek ki, eddig 15 kilót fogytam. De lelkileg nem segített. Nyűgös és ideges vagyok, mert nem ehetek annyit, amennyit szeretnék, és úgy érzem, hogy hónapok óta nem laktam jól (1400-1500 kalóriát eszek naponta, nem koplalok).
2020. nov. 24. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!