Az igaz, hogy ez a hasi rezkéses/pulzállós elektromos párna leviszi a hasi zsírt?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 09:26
1/12 A kérdező kommentje:
*g
2020. nov. 20. 09:26
2/12 anonim válasza:
Nem.
A megfelelő táplálkozás és testmozgás viszi le.
Az ilyen "rezgő" micsodák csak pótcselekvések.
3/12 anonim válasza:
Egyszer fiatal koromban vettem ilyen vibrációs övet. Naív voltam és nagyon reklámozták. Gondoltam kipróbálom! Egyszer nagyon megrázott és akkor jöttem rá, hogy ezt úgy hívják beetetés. Egészséges étkezés, sport. Ez a nyitja.
4/12 anonim válasza:
3. a helyedben azonnal fogyasztó védelemhez fordultam volna.
5/12 anonim válasza:
Én sosem használtam ilyeneket,csak nővérem.
Azt mondta hatásos,de szerintem csak az volt hatásos,hogy mellette mozgott és felállította jól a diétáját.
20/L
6/12 anonim válasza:
Semmit de semmit nem ér az ég egyadta világon.
7/12 anonim válasza:
Maximum ha rengeteg felesleges pénzed van, és a kőkemény diéta meg rendszeres kemény edzés mellett néha szeretnéd megrezegtetni magad, akkor éri meg. Egyébként természetesen nem fogyaszt, ha ez ilyen könnyen menne, akkor mindenkinek tökéletes teste lenne nulla mozgással. :D
8/12 anonim válasza:
Fogyáshoz tényleg semmit nem ér, de nekem edzés után az izomlázat csökkentette. Segített ellazulni. Mikor pl. a combomban brutális izomlázam volt, arra tettem fel, és jólesett a rezegtetés.
10/12 anonim válasza:
Fogyás alapja a kalóra derficit (kevesebbet viszel be mint amit felhasználsz) , így
- vagy "fogyasztást" növeled, tehát edzel
- vagy a bevitelt csökkented
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!