Mechanikus, vagy elektromos futógép? Nagy környezetvédő vagyok, és ezért nem szívesen fogyasztanám az áramot.
Figyelt kérdés
Futógép2015. febr. 27. 22:10
1/8 anonim válasza:
És mi gátol abban, hogy a természetben fuss?
3/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van(sztem többet futottam ,mint ti gyalogoltatok).Nincs olyan ember széles e hazában ,aki a kérdésre értelmes választ tudna adni?
2015. febr. 28. 11:26
4/8 anonim válasza:
Szerintem én többet futottam nálad :))))
De ha lenne logikád, a mechanikus nem fogyaszt áramot, mert te hajtod...
5/8 A kérdező kommentje:
Látom ráérsz. De jó neked ! És még okos is vagy.
2015. márc. 1. 05:49
6/8 anonim válasza:
Kicsiszívem, én válaszoltam neked egyedül, mégis egy tahó vagy velem. Akkor fussál, amin akarsz, te szerencsétlen.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem futottál többet. Teljesen normálisan kérdeztem, hogy miért nem tudsz kint futni, te meg rögtön tahóskodsz. Hát akkor fuss amin akarsz, hülye paraszt.
8/8 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszolj Ájdióda !
2015. márc. 1. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!