Csokis rizspehely 1,5%-os tejjel mennyire hízlal?
Persze, lehet fogyni kacsazsíros kenyéren is, de én úgy tudtam a fogyókúrázóknak van annyi esze, hogy nem a saját dolgukat nehezítik. De tudod mit, a jó válasz az amikor mindenki neked bólogat, tehát:
FALJ!
Istenem, mekkora barmok vannak! a tej NEM HÍZLAL ELLENTÉTBEN A CSOKIS ZABPEHELLYEL!
És tényleg nem való fogyókúrának, de reggeli tápforrásnak jó. Az a baj, hogy tele van cukorral.
elég finnyás lehetsz, ha a natúr műzlit nem bírod megenni én imádom:))))tescos sima műzli natúr joghurttal vagy tejjel beáztatva...hmmm...nem is kell ennél jobb!
Nem a 200 kalóriával van a gond, hanem azzal, hogy ezt hasznosabban is fel lehet használni, mint a csokis rizspehely. Nagyon nem mindegy, hogy a 200 kalóriát cukkorból vitted be vagy zöldségből és gyümölcsből. De még az sem mindegy, hogy teljes kiörl. kenyérből, sajtból, húsból vagy csokiból.
A rostokra, vitaminokra szüksége van a szervezetnek, a csokira nincs. A finomított cukorra sincs, csak a gyümölcsökben, zöldségekben található természetes cukrokra (azokra viszont nagyon).
Tehát az nem mindegy, hogy szemetet eszel vagy táplálékot. Nem minden táplálék ugyanis, ami annak látszik.
Lehet verni a mellet, hogy óóóó, az csak 200 kalória és bármit lehet enni, csak sportolj... Ez nem igaz, mert a finomított cukor és liszt, a zsír, a "rossz" szénhidrátok a vékonyaknál és a sportolóknál is ugyanazokat a betegségeket okozzák, mint a kövéreknél (akik mellesleg ezektől híztak el, tisztelet azoknak, akik betegség miatt), csak a kövéreknél 1-2 éven belül, a soványaknál meg 5-10-20 éven belül.
Megjegyzem, nem vagyok a drasztikus fogyókúra híve, én mindenkit arra bíztatnék, hogy nyugodtan lakjon jól - de értelmes dolgokkal.
Szinte minden egészségtelen szarnak van egészségesebb alternatívája, pl. a natúr joghurt összeturmixolva igazi gyümölccsel, egy kis kanál mézzel és egy csipet fahéjjal ezerszer finomabb, mint egy műjoghurt, amiben egy csomó cukor van. Csak venni kell a fáradtságot, és a saját érdekünkben megkeresni ezeket a dolgokat.
Én nem ám az én kedvemért vagy más válaszoló kedvéért! A saját magatok egészségéért. Amiért egyedül ti vagytok a felelősek - és egyedül ti viselitek a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!