Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Kipróbáljam?

Mit szóltok ehhez? Kipróbáljam?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy az új fogyókúra trend az, hogy az 5 főétkezésből 2-t bébiétellel helyettesítenek és így fogyni lehet akár 3 kilót is hetente.

Én még szoptatok naponta két alkalommal. Szerintetek mellette ezt kiprobálhatnám? Nem sokat szeretnék fogyni kb 5 kilót, de az sehogy se akar lemenni.

2010. aug. 10. 20:17
 1/5 anonim válasza:
Én meg pont,hogy azt hallottam,hogy a babakaja hízlal...sőt..ajánlgattam is vékony hízni vágyó barátaimnak és eddig mindegyik csak hízott:)
2010. aug. 10. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem minden olyan fogyókúra, ami heti 3 kiló fogyást ígér, gyanús... És biztosra vehető, hogy tök egészségtelen is, továbbá ha abbahagyod, vissza hízod, akár többet is...

Szerintem ha minden étkezésnél egy picit kevesebbet eszel, mint amennyi még "beférne", és elkezdesz valamit sportolni, akkor le fog az menni. Szerintem havi egy kiló mínusz az, ami utána kényelmesen lent is marad.

De persze te tudod. (Emellett a bébi kaja tök drága, és szerény véleményem szerint totál ízetlen, akkor már inkább főzz magadnak egy főzeléket)

2010. aug. 10. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is szoptatok naponta kétszer, múlt hét hétfő kezdtem egy diétát.Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem eszek édességet(előtte napi egy tábla csoki,ropi, stb. lecsúszott).Reggelire korpás zsömlét eszek vajjal,sajttal, vajkrémmel,zöldséggel, egy darabot.vacsora az amit főzök,csak nem eszek rizst,krumplit.Helyette salátát eszek, ami kígyóuborka,paprika,paradicsom, feta sajt joghurtos öntettel.napközben gyömölcsöt eszek, meg megeszek mégegy korpás zsömlét.joghurttal,kefírrel.Azért este eszem a főtt kaját, mert nem ebédre,hanem vacsorára főzök, akkor eszünk együtt.Már lement 4,5 kiló,de volt miből
2010. aug. 10. 21:04
 4/5 anonim válasza:
Szia! A 2. válaszoló véleményét osztom. Ami könnyen megy az könnyen is visszajön, fontosabb az életmód, a kiegyensúlyozott és nem túlzott táplálkozás. És a sport. De szoptatás alatt csak fokozatosan és óvatosan szabad, nehogy elapadjon a tej.
2010. aug. 10. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Átérzem a problémád. Én másfél évig szoptattam, még a végén is vagy napi 6szor, mire elvágolagosan leválasztottam. Semmit sem tudtam fogyni szoptatás alatt, a szervezetem nem engedte a tartalékot, vagyis 8 kg-t,nem is beszélve arról az 5ről, ami alapból rajtam volt.

3 kg-t nem fogsz fogyni hetente a bébi ételtől, sőt semmitől sem normális esetben. A fogyáshoz kell az idő sajnos. Vagy/és a szoptatás befejezése:-)

Én amint abbahagytam elkezdtem aerobikra járni és eleve kevesebbet kívántam enni. 3 hónap alatt lement 9 kg!

Eléggé belemélyedtem az ilyen olyan fogyókúrák leírásába, dietetikus, fogyi bogyik. Hát nem sokat ér egy sem. A titok a mozgás, a rendszeres mozgás és a normális étkezés. Enni kell, napi 5ször. KELL, nem lehet kihagyni egyet sem és közbeiktatni sem túl jó. Enni kell azt, amit megkívánsz - persze itt nem csülkös babgulyásra gondolok túrós csuszával vacsira - de kell a zsír, kell a szénhidrát is. HA nem veszel magadhoz eleget, akkor az összeset raktározni fogja a szervezeted, ha egyszer beviszed.

Akkor kezdtem el fogyni, amikor rendszeres lett a mozgás /ettől felgyorsult az anyagcserém/ és normálisan ettem. Ha nincsen semmilyen problémád a koffeinnel reggel és délután igyál meg egy presszót, mert ez is sokat segít az anyagcseréd gyorsításában. Ha sikerül egyfajta rendszert vinned ebbe átáll a szervezeted és beindul a fogyás.

Persze első a baba. Mennyi idős? Én is foggal körömmel ragaszkodtam a szoptatáshoz másfél éves fiamnál, de amikor már izületi problémáim voltak - és útáltam, ahogyan kinéztem - elválasztottam. Amíg szoptatsz bizonyos hormonális dolgok miatt ez az egész nagyon nehéz.

2010. aug. 10. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!