Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt ettem ma, ettől eltudok...

Ezt ettem ma, ettől eltudok hizni? Ez hány kalória?

Figyelt kérdés
Reggelire egy nagy tál gabonapelyhet ettem, vacsorára meg kb 2 és fel szelet rántott csirkemellet, elég sok petrezselymes krumplival :( csak reggelizni akartam ma de nem bírtam ki és erre pont vacsorára ettem ezeket, meg ettem valami tojás és lisztből készült puffancsot. Ez hány kalória nagyjából? És hízhatok tőle? A válaszokat koszonom!

2020. nov. 12. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz tőle. Az viszont butaság lett volna, hogy 1 tál műzlit egyél egész nap, felesleges, és káros éheztetned magad.

Egyél naponta 3x normálisan, sok zöldséget, és a cukrozott gabonapehely, rántott, lisztes és nyilván olajos puffancs helyett egészségesebb dolgokat.

2020. nov. 12. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Hűha tragédia. Gondolom neked is elmondták már, hogy ez mennyire piszkosul egészségtelen, ugye? Fejezd be és egyél normálisan mielőtt rosszul leszel, muszáj lesz enned és a dupláját visszahízod annak amit leadtál.
2020. nov. 12. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kaják is jobbak annál, mint amit terveztél, mert legalább ettél, hogy lehet ennyire fogyatékos módon nekiállni fogyózni? Nem elég, hogy keveset, még szart is... Annyi hibát követsz el, hogy el sem kezdem összegezni, mert délután mennem kell dolgozni és nem lenne rá időm.
2020. nov. 13. 07:01
 4/5 anonim válasza:

Reggelire zabkását, vagy tojást egyél, esetleg joghurtot. Bár azt mondják, reggel szabad még többet enni, mert akkor a szervezetünk még könnyebben le tud bontani dolgokat. Ezért nem ajánlott, hogy este hat után együnk.

Ha ténylegesen fogyni szeretnél, az nem megoldás, hogy nem eszel. Napi 3 étkezést be kell tartanod.

Ezeket az egészségtelen kajákat hagyd, vagy csak edd nagyon ritkán.

Egyél sok fehérjét (húst, tojást), kevesebb szénhidrátot és több zöldség gyümölcsöt.

És mozogj. Ha nem szeretnél sportolni, akkor csak menj el mindennap sétálni. De a YouTube-on rengeteg videó segít neked az otthoni edzésben. Én ezeket ajánlom (Madfit, Chloe Ting, Lilly Sabri)

2020. nov. 13. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, ettol biztosan nem fogsz el hízni, ha egesz nap egészségtelen kajákat etrel volna, egy nap alatt nem hízik meg az ember, csaj ha soj ideig folytatja a rossz életmódot
2020. nov. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!