Milyen kardió lenne jó?
A barátnöm kb. 30 kilóval nehezebb a kelleténél, szeretne fogyni.
Az étrend része nem lenne probléma, a sport igen. Ugyanis mindkét térde nagyon tönkre van menve, még egy óra séta után is napokig fáj neki. (Orvos látta, kopások vannak mindenhol)
Mivel éppen emiatt már évek óra alig mozog - néha egy-két óra séta a természetben (utána meg két nap mozgásképtelenség) - teljesen elszokott a mozgástól.
Olyan kardió mozgásra lenne szükség, ami "láb nélkül" megodlható egy középkorú, egyáltalán nem sportos ember esetében, és ennek ellenére hatásos.
Elöre köszönöm, ha segít valaki!
Kétféle gépet javasolnék, de ezek jellemzően konditermi profi gépek, az egyik a kar ergométer, az egy olyan jellegű mozgást tesz lehetővé mint a biciklizés, csak a felsőtest-kar izmaira....a másik pedig háttámlás konditermi bicikli, ahol nem lent, hanem kicsit előre vannak a pedálok, maga előtt tekeri, és ezzel kíméli a térd ízületeit...sok teremben mindkettő gép megtalálható. Csatolok linket, hogy lásd mire gondolok:
Bocs, véletlen elküldtem, amit még szeretnék kérni töled: valamilyen linket tudsz adni egész kezdönek való gyakorlatokkal?
Amiket én szoktam csinálni, az neki mind túl megeröltetö, és fogalmam sincs, mily van, ami kezdönek való.
Köszi elöre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!