Kittien kérdése:
Kb hány kilósan nem terülne szét a combom, ha leüök? ^^
Figyelt kérdés
15 vagyok kb 175cm és a contjaim nem túl nagyok (15cm a csuklóm, derekam is elmegy de a combjaim...és a vádlim---de inkább a combjaim...)2010. aug. 10. 12:56
11/14 anonim válasza:
Pffff... minden embernek szétterül a combja, ha leül, akkor is, ha izmos. Ne legyünk már ennyire perfekcionisták, könyörgöm. Nem értem, egyesek mégis mit szeretnének, űrlények lenni, és nem emberek? Minden, ami emberi az szégyellnivaló és undoríró? Ha mosolygunk, akkor ráncosodik az arcunk, ha leülünk, gyűrődik a hasunk, jajj de borzasztó dolgok ezek. Egyeseknek olyan irigyelni való problémáik vannak, de tényleg.
12/14 anonim válasza:
szia, igazuk van az előttem szólóknak, mindenkinek szétterül ha leül, hiszen az izom ernyedt állapotban puha, a zsír is az (az én combjaim átlagnál izmosabbak, mégis szétterülnek:D) De azért az alakjuk különbözik, ülve, állva, egy izmos formás comb még szétterülve is szebb mitn 2 izomtalan pálcika, vagy ugyan ez zsírral :)
13/14 A kérdező kommentje:
olyan jófejek vagytok...^^(nem ironikusan) tudom, hogy mindenkinek szétterül, de különbözőmértékben...a body builder ütős volt >.<
2010. aug. 10. 14:35
14/14 anonim válasza:
Tudom én is utálom. az enyémek is szétterülnek, mert mostanában még futni sem járok:S
162 cm és 50 kiló vagyok a combjaim kerülete 50-52 cm között és úgy szétterülnek, mint ha 120 kilós debella mangalica lennék:S
Talán izmosodnunk kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!