Kittien kérdése:
Kb hány kilósan nem terülne szét a combom, ha leüök? ^^
Figyelt kérdés
15 vagyok kb 175cm és a contjaim nem túl nagyok (15cm a csuklóm, derekam is elmegy de a combjaim...és a vádlim---de inkább a combjaim...)2010. aug. 10. 12:56
1/14 anonim válasza:
Hány centis a combod legvastagabb része? És a vádli?
2/14 anonim válasza:
Az nekem is szétterül 169cm-esen és 49kg-osan. Sztem ez nem súlytól függ, hanem, hogy mennyire vagy izmos azon a tájékon.
18/L
3/14 anonim válasza:
Tornázz mindaddig amíg nem terül szét. Ilyet megkérdezni.... Le sem írtad hány kiló vagy. De azért ajánlok valamit 35kilósan már biztos nem terül szét.
4/14 A kérdező kommentje:
van rata izom nekem sok is de ha tornázom inkább izom megy rá, mint zsíz tűnik el kg 56cm a comb és 36 a vádli...valahogy aránytalan vagyok ^^
2010. aug. 10. 13:28
5/14 anonim válasza:
csak a kórosan sovány anoreixásoknak nem terül szét, az összes normális emberé szétterül.
6/14 A kérdező kommentje:
a "szetterül"-t úgy értettem, hogy nagyon nagyon szétterül
2010. aug. 10. 13:41
7/14 anonim válasza:
értem én mire gondolsz. én 170/51 arányokkal, 50cm-es combbal is ugyanígy vagyok. leülök, és néha megdöbbenek hogy úúristen hogylehet ekkorára szétterülnie a combomnak :O aztán amúgy meg ha megyek kis fogpiszkáló. érdekes ez :D (és izmos eléggé amúgy)
8/14 anonim válasza:
Akkor is szétterül ha full izom akkor is ha zsíros. Ez ellen nem tudsz mit tenni. A javaslatom ülj sámlira azon nem terül szét a lábad.
9/14 anonim válasza:
Mindenkinek szétterül-.- ha zsír,ha izom van rajta!de ha nagyon gyúrsz rá,akkor egy idő után nem fog,de viszont így kell kinézned:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!