Jó ütemben fogyok?
Figyelt kérdés
Oktober 20 an keztem fogyozni
Eddig le adtam 5 kilot
157 cm vagyok es most 95.5
Jo tempoba haladok?
2020. nov. 9. 19:44
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Amugy 94.3 kg vagyok eddig 6 kiló ment le oktober 20 óta
2020. nov. 12. 11:28
12/15 anonim válasza:
Az nagyon is jó, ügyes vagy! :) Fontos, hogy ne add majd fel, hogyha belassul a fogyásod vagy ha egy kis időre be is áll a súlyod, mert az teljesen normális. Az elején nagyon sok vizet veszítesz, ezért lehet hogy egy hónap alatt 6 kiló lemegy, ez később 2-4 kiló lesz, és az a jó.
Meg szerintem jól teszed, ha minden nap méred magad, mert egy heti átlaga mutatja a súlyodnak a változását. És ne ess pánikba, hogyha egyik nap "felszedsz" fél-egy kilót, mert az nem háj, csak a víz ingadozása.
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben koszi szepen 😊😊
2020. nov. 12. 16:49
14/15 anonim válasza:
Mit szoktál edzeni/enni? Én 80kgről szeretnék fogyni 75re december végéig 🥺
15/15 A kérdező kommentje:
Enni ugyan azt mint eddig csak mértékkel.mozogni még nem keztem el. Most meg állt a súlyom egy hete hol lemegy 94.2 re hol fel megy 95.5 kicsit el keserit ez most
2020. nov. 21. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!