Jó ütemben fogyok?
Oktober 20 an keztem fogyozni
Eddig le adtam 5 kilot
157 cm vagyok es most 95.5
Jo tempoba haladok?
Leadnak 20 kilókat havonta, aztán három valaguk lesz, mert úgy lóg a bőrük utána... Amit bizony műtéttel lehet csak korrigálni némileg, és ronda vágások maradnak utánuk.
Ilyen nagy túlsúlynál bizony kb. 1 év, mire a normális testsúlyra lefogysz.
Havi 5 kiló mínusz elég neked!
Szerintem ekkora sulybol, nem egy nagy dolog.
Ha lod a bőre, iyg is úgyis fog.
Meg azért nem.250 kg.
Köszönöm szépen mindenkinek.
5 mikeket változtattál meg hogy igy sikerült és jobban érzed magad?
(Nem tudom ezt ide írjam-e, de ide írom, én vagyok az 5. válaszoló)
Amit tudok tanácsolni, hogy mindenképpen számold a kalóriákat valamilyen alkalmazással (én a YAZIO-t használom), illetve követsd nyomon a súlyod változását napról-napra, és a testméreteid változását hónapról-hónapra.
Ételekből érdemes az alacsony zsírtartalmú ételeket enned, mert ugye míg 1 gramm fehérje vagy szénhidrát 4kcal, addig 1 gramm zsír 9kcal, és ez így eléggé megdobhatja a kalóriákat. Illetve NAGYON FONTOS, hogy EGYÉL! Ha nem eszel, hízni fogsz, mondom miért (és ezt meg is tapasztaltam az elején a fogyómnak): ha te -mielőtt elkezdtél fogyózni- megettél napi szinten 3000kcalt, és hirtelen elkezdesz 500-600kcal-t enni napi szinten, a szervezeted érzékeni, hogy nem kap elegendő tápanyagot, szóval azt a keveset is, amit kap, a zsírraktárákba fogja elrakni.
Azt, hogy mennyi is ponotsan az egy napi energiaszükségleted ahhoz, hogy fogyni tudj, bármelyik fogyókúrás-kalóriaszámlálós alkalmazás kiszámolja neked a testsúlydoból és a magasságodból, amikor beregisztrálsz. Ezt a kalóriamennyiséget próbáld meg bevinni, és ne lépd túl, de ne is nagyon maradj alatta. Az említett YAZIO alkalmazásban van is egy ilyen lehetőség, hogy "kalóriacél frissítése", amire ha rányomsz, akkor az aktuális súlyodhoz és a célodnak megfelelően kiírja, hogy mennyi kalóriát kell enned - ez a súlyod csökkenésével arányosan fog majd csökkenni (pl. én 91 kilósan 1860kcal körül ehettem, most 71 kilósan ez már csak 1400kcal).
Persze idővel bele fogsz jönni, hogy mik azok a kaják, amiket szeretsz, és nem tartalmaznak sok kalóriát. Ha valamiben segíthetek még, írj csak privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!