Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » -5kg december 30ig lehetséges?

-5kg december 30ig lehetséges?

Figyelt kérdés

Ez lenne a célom új évig de fogalmam sincs hogy álljak neki.Napi 1-1,5 óra mozgást terveztem mindennap ugye.

Szerintetek így működne?

Nyilván a fehér liszt/cukor nagy csökkentése.

2020. nov. 4. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

5kg még akaár novmeber végéig is lehetséges, feltéve ha kb. 120 kilóról indulsz. Számít az is, hogy mi a kiindulási súlyod, magasság, nem stb.

Arra figyelj oda, hogy ne éheztesd magad. Az 1-1,5 óra mozgás nagyon jó, ha tényleg tudod csinálni, viszont szerintem heti kb. 4-5x elég csinálni. Kérdés az is, hogy mennyire vagy izmos? Csak mert nekem ebből az 5 kilós célból az jön le, hogy ilyen 50-60kg körüli nő vagy, akinek lehet, hogy nem is kéne fogynia, inkább csak erősíteni kicsit.

2020. nov. 4. 15:33
 2/5 A kérdező kommentje:
a nőt azt eltaláltad de sajnos 79kg vagyokxdd és 160cm ,nagyjából olyan vagyok mint egy hörcsög szóval kéne fogynom.Újévig ezt az 5kgos célt szeretném teljesíteni aztán nyárig még egy olyan 7-8 kg és én már meg is leszek magammal elégedve egy életre.Azt elfogadtam hogy 50kg soha nem leszek.
2020. nov. 4. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

50 kg ne is nagyon legyél, de szerintem a 60 pl. reális cél nyárig. Csak figyelj oda arra, hogy mit eszel és ne add fel. Az a legrosszabb része, hogy sokszor akár hetekig vagy egy egész hónapig nem nagyon látsz változást, és ez sokmindenkinek elveszi a kedvét.

Ajánlom a kalóriabázist.

2020. nov. 4. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán. Én 2 hónap alatt 6 kg fogytam.
2020. nov. 6. 09:49
 5/5 anonim válasza:
Én 16 nap alatt leadtam 4 kilót. Napi 30-60 perc edzés, mellé figyelek az evésre. 87 voltam, most 83 vagyok. A végcél a 60 kg. Ennyi voltam a szülések előtt, de egyelőre tavaszig szeretném elérni a 70-et.
2020. nov. 6. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!