Valakinek lenne kedve együtt nekikezdeni és motiválni egymást?
Figyelt kérdés
165/50-52
Szeretnék pár kilót fogyni és izmosabb lenni.
Van még valaki ebben a cipőben- Vagy nem muszáj pont ez a célod legyen csak egyedül nagyon unom és motiváciom sincs :/
2020. okt. 28. 06:17
1/12 anonim válasza:
Neked nincs szükséged fogyókúrára. Ilyen paraméterekkel én inkább csak formásodnék, edzenék.
2/12 anonim válasza:
Na egy ujabb 50 kgos aki dagadtnak erzi magat. Inkabb keress fel egy pszichologust aki foglalkozik a testkep zavaroddal.
3/12 anonim válasza:
Utolsó, nincs igazad! Én például 53,5 kg vagyok (de július 1-én 60,2-ről indultam), de csak 150 cm, tehát le szeretnék fogyni 50 kg-ra.
4/12 anonim válasza:
De a kérdező 15 cmrel magasabb nálad!
5/12 anonim válasza:
Ha csak a számokat nézzük, akkor én is azt mondanám, nem kövér, de nem láttuk képen.
6/12 anonim válasza:
Ahogy jól érzed magad, azt tedd, ne hallgass az az idegen rossz válaszokra, komikra.
7/12 anonim válasza:
Azt sem tudtuk meg hogy fiú vagy lány vagy.
8/12 A kérdező kommentje:
Lány
2020. okt. 29. 10:33
9/12 anonim válasza:
Én fiú 16f én is le szeretnék fogyni
10/12 anonim válasza:
Kétx írtam le hogy fiú vok xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!