Akik sok kilót adtak le, a párotok hogy viszonyult utána hozzátok?
Teljesen úgy érzem a párom már nem tekint nőnek, nem olyan mint az elején, lehet az idő miatt, 4 éve vagyunk együtt.Mind a ketten híztunk kb ugyanannyit a kapcsolatba és engem borzasztóan zavar, elterveztem hogy vissza fogyok olyanra mint mikor összejöttünk!
És úgymond motivációként szeretnék kérni tapasztalatokat,hogy utána kinek hogy változott meg a párkapcsolata?
Foglalkozik ő velem, csak már nem úgy mint az elején és nagyon magamba roskadtam.
Én eddig 67 kilót fogytam, még 38 hátravan, szóval még messze a cél, de ráfoghatjuk, hogy sokat fogytam.
A férjem ugyanúgy bánik velem ahogy mindig. Bújik, szeretget, bókol, ölel, csókol, simogat. Őt sosem zavarta a súlyfelesleg. Valamiért nem is látott olyan súlyosnak mint amiről valójában elkezdtem a fogyást. Ehhez nincs szemmértéke. A szexuális életünk is ugyanolyan isteni mint régen. Engem zavar a kövérség mert megnehezíti az életem, és beteg is vagyok, + egyre szarabbul lettem, ezért váltottam életmódot.
Egyébként 10 éve vagyunk együtt.:)
A végcélom majd 65 kiló lesz. Hogy addigra mennyit fogok változni, hogy fogok kinézni, fogalmam sincs, meglepi lesz😂 mert gyerekkorom óta nem volt normális a súlyom. Azt se tudom, hogy az arcom hogy néz ki x kg zsír nélkül. Érdekes lesz tükörbe nézni.
Amúgy őt jól ismerem, emiatt nem fog megváltozni a kapcsolatunk. Ha a kinézet lett volna neki a legfontosabb, biztos nem engem választott volna.
Barátnőmnek tetszenek a változások, de időként megfog és azt mondja, hogy "Már kezdesz túl kemény lenni, hiányozni fog a hasad".
Nyílván furcsa, hogy máshogy fogok és már nézek ki mint amikor összejöttünk, de összeségében jó irányú a változás így tetszik neki.
Viszont amióta látja rajtam a változást, önmagán sokkal jobban észre veszi a plusz kilókat és néha viccelődve, de volt hogy már komolyan elmondta hogy fél, hogy miután lefogyok és jobban nézeki lefogom váltani egy sportosabb nőre.
Szerintem aki ettöl fél, annak önmagával szemben vannak problémái.
Ha meg így viccel, nyugodtan visszaviccelödhetsz, hogy esetleg ö is lefogyna, akkor ö lecserélne??
Meg esetleg javasolhatod, hogy csináljátok együtt, akkor öt sem fogják a saját kilói zavarni.
Sok pasival van ez így. Elmúlik pár év, belekényelmesednek a kapcsolatba, és elmaradnak a bókok, a másik elismerése. Ezen nem biztos, hogy változtat, ha lefogysz és jobban fogsz kinézni, persze ki tudja.
A féltékenykedéssel, idegeskedéssel kapcsolatban: jó esetben ráébred, hogy neki is többet kellene foglalkoznia a saját kinézetével, talán ő is rászánja magát a fogyásra. Ha tényleg szeretitek egymást, a fogyás nem fog rossz irányba változtatni a kapcsolatotok minőségén.
A főzéssel kapcsolatban: én igyekszem úgy főzni, hogy mindenki jóízűen megegye a főztömet (2 gyerekünk van). Főételek esetén mindig készítek párolt zöldséget vagy salátát a hagyományos köretek mellé, nem nagy plusz munka. Én inkább zöldségköreteket, főzelékeket eszem köretként, a többiek eldönthetik, mit ennének. Van itthon fehér kenyér, és a hűtőben sok olyan étel, amit én nem eszem, meg olyan dolgok is, amiket én eszem és a többiek nem vagy ritkán. De összességében az évek során azt vettem észre, hogy a családomra jó hatással van, hogy látják, én miket eszem, pl. zöldségekből, gyümölcsökből sokkal több (és többféle) fogy, mint régebben, és kevésbé igénylik a cukros nasikat, egészségtelen ételeket. Fehér lisztet, kristálycukrot már jó ideje nem tartok itthon, találtam olyan alternatívákat, amiket a családom is elfogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!