Mi a véleményetek a 16/8 időszakos böjtről?
Ez nagyon személyfüggő. Nekem például nagyon bevált, de én konkrétan gyerekkorom óta majdnem így éltem, hogy soha nem reggeliztem. A páromnak meg abszolút nem vált be, neki muszáj ennie reggel (megfordítva sem működött, hogy este nem evett). Egyébként túl van már ez is fújva, nem régiben már azt olvastam, hogy a rákot IS gyógyítja már a böjt, de ez nyilván nem igaz. Nekem jót tett az emésztésemnek, reggel amíg nem ettem sokkal koncentráltabb voltam, és mivel eltoltam minden étkezésémet így este nem törtek rám a falási rohamok. De ennyi, nem kell tőle azt várni, hogy csak ettől olvadni fognak a kilók és bomba leszel pár hét alatt. :D
Próbáld ki egy hétig, hogy beválik-e. Nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy jó-e neked.
A főnökasszonyom csinálja, egy órával a megengedett evésidő előtt már vinnyog, hogy mikor ér ide a kaja, ha épp rendelünk, és annyi idő alatt képes bevágni egy hatalmas adag kaját (annyit, amennyinek én a felétől fullon vagyok, pedig nagyétkü vagyok), ameddig mi épp csak elkezdünk enni...
Lehet, hogy a nap nagyrészében böjtöl, de ezek a falásrohamok nem hiszem, hogy érnek bármit.
Sok kutatas meg nem vizsgalta, foleg allatkiserletek. "studies have shown that this switch improves blood sugar regulation, increases resistance to stress and suppresses inflammation" lasd [link]
En par kilot fogytam vele eddig, valoszinuleg mas dietaval is fogytam volna. Delig nem eszem, igazabol nem olyan nehez (ha egy kicsit is ennek nem birnam megallni, hogy ne egyek meg, de ha semmit sem eszem nem vagyok szinte egyaltalan ehes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!