Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Regenor tényleg jó? Megéri...

Regenor tényleg jó? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés

Barátnőm vett méregtelenítés céljából nem fogyás. Elmondása szerint 1 hét alatt 3 kiló lejött. Azt mondta nem fáj a dereke mióta issza, nem szedi rá a fájdalom csillapítót. 45 êves

Gondolom ez inkább víz, mint tényleges kiló.

De nekem se ártana méregteleníteni. Így gondolkozok rajta.

Van akinek használt?

2020. okt. 17. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

Kedves kérdező,

Ha olyan embereket keresnél, akik már használták és kíváncsi vagy a tapasztalataikra, akkor sok ilyet találhatsz az interneten. Több ilyen facebook csoport is van, ahol akár el is beszélgethetsz az emberekkel. Sokan nem fogyás céljából csinálják végig, hanem hogy rendbe tegyenek 1-2 dolgot. Én pl az ekcémám miatt álltam neki, apám pikkelysömör és magas vérnyomás, anyám ízületi bántalmak miatt.

Tapasztalataim szerint eddig csak azok bánták meg, hogy belevágtak, akik nem tartották be 100%-osan az előírt étrendet.

2020. okt. 17. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
A meregtelenites kb a 90-es evek maradeka, azota mar szamtalanszor bizonyitottak, hogy nincs ilyen, felesleges, kamu.
2020. okt. 17. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, én sem szeretem különösebben a méregtelenítés kifejezést. Eléggé elcsépelt és semmitmondó. Viszont jobb szót egyelőre nem találtam.

Azt ugye tudjuk, hogy a szervezetünkben vannak oda nem illő anyagok, -méreganyagok- amiket a szervezetünk igyekszik eltávolítani (vagy elraktározni ha nem tudja üríteni) a máj, a vese, a belek, a tüdő, a nyirokrendszer, a bőrünk segítségével.

Tehát a méregtelenítést szépen elvégzi a szervezetünk is, amennyiben megfelelően működik. Csakhogy sok embernek már nem működik olyan jól a szervezete, ahogy kellene, különben lenne annyi nyavalyája.

Nyilván a Reg-enor sem konkrétan "méregtelenít", hanem serkenti a szervezet méregtelenítő funkcióit: Fokozza az epetermelést, a kötelező állati-zsír bevitele pedig serkenti az epesav ürülését.

Persze mindez csak elméletileg, mivel én is csak hallottam ezeket a feltalálójától számtalanszor. Én nem értek hozzá, laikus vagyok, nincs itthon mikroszkópom, nem tudom megvizsgálni ezeket a folyamatokat. De valahogy mégiscsak működni látszik a dolog, hiszen számtalan pozitív példát láttam már másoknál és saját magamon is.

Szerintem kár is belemenni tudományos vitákba, mert ennél többet nem tudok róla. Mivel orvosi tanulmány nem készült róla, így egyelőre nincs tudományos bizonyíték a működésére. Akik csak a tudományosan igazolt módszereket fogadják el, szerintem azok forduljanak az orvosokhoz.

Akik viszont az alternatív módszerekben is látnak fantáziát, azok kipróbálhatják a Reg-enort is, nincs sok veszítenivalójuk.

2020. okt. 18. 08:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Regenor mellé nagyon szigorú kúra is jár, az emberek amiatt fogynak, hogy betartják a diétás részt.
2020. okt. 18. 11:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igazad van, aki fogyni akar az csak akkor fog valóban fogyni, ha betartja a "diétát" is. Viszont a Reg-enor az nem fogyasztószer, tehát a "diéta" nem abból áll, hogy keveset kell enni. Nem kell éhezni. Nem is szabad éhezni.

2020. okt. 18. 11:54
 16/16 anonim válasza:

Na jó álljunk meg egy szóra! Az elején írták, hogy nem véletlenül van betiltva itthon. Csak annyit kedves, hogy magyar találmány :D

Meg életveszély.. Tényleg a fejemet fogom most. Epetermelést segíti elő, amivel a májat tisztítja. Ennyi az egész. A fogyás mellékhatás, és igen, hatásos.

2021. aug. 15. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!