Regenor tényleg jó? Megéri megvenni?
Barátnőm vett méregtelenítés céljából nem fogyás. Elmondása szerint 1 hét alatt 3 kiló lejött. Azt mondta nem fáj a dereke mióta issza, nem szedi rá a fájdalom csillapítót. 45 êves
Gondolom ez inkább víz, mint tényleges kiló.
De nekem se ártana méregteleníteni. Így gondolkozok rajta.
Van akinek használt?
Méregtelenítésre ott van a májad és a veséd, emiatt felesleges, és hatástalan is. Amennyiben nem tartasz diétát fogyni nem fogsz.
Ezeket a hatásokat ingyen is megkaphatod tudatos táplálkozással.
Nem véletlenül van betiltva itthon!
Ha szét akarod cseszni a szervezetedet, akkor hajrá! :(((((
Kapualjban, megbízhatatlan netes forrásokból ilyesmit venni ÉLETVESZÉLYES!
Életmódot már váltottam. De ha nem is a fogyás miatt a tisztító kúra miatt érdekelne.
Betiltva itthon? Magyar termék. ..
Kolléganőm regenorral lefogyott kb 20 kilót. Aztán miután abbahagyta, 10 kiló vissza is jött.
Most újrakezdte, megint fogyott vele (de most nem tudom mennyit).
A lényeg az, hogy ez is olyan mint a többi gyors fogyást ígérő módszer. Lefogysz, de ha abbahagyod, vissza is jön.
Kedves kérdező,
lehetséges, hogy nem itt a GYK-n kellene érdeklődni, itt azok is válaszolnak, akiknek fogaluk sincs miről beszélnek és keverik a Reg-enort az adipexel vagy a Regenonnal. És ráadásul be sincs tiltva sehol.
Én többek között ezzel is foglalkozok, így elmondhatom, hogy van némi rálátásom a témára. A csapatunkban több százan használják, vagy használták, végig csinálták a kúrát. Jól látod, hogy a Reg-enor az nem egy fogyókúrás szer, nem arra lett kitalálva. Méregtelenít, rendbe teszi az epeműködést és az emésztést ezáltal beindulhat a fogyás, vagy a hízás (attól függ, hogy kinek mi a célja). Pl a feleségem 4 hónap alatt 27 kilót fogyott tőle én meg pár kilót híztam pont ugyanazzal az étrenddel (én mindig is sovány voltam).
A kúrához hozzátartozik egy elég szigorú étrend is, ha ezt nem tartja be valaki, akkor kár is hozzákezdeni, mert csak csalódás lesz belőle. Mivel a Reg-enor kizárólag egy zárt kereskedelmi rendszerben kapható, így a termék mellé minden esetben tanácsadás is jár. Ha csak úgy megveszed innen-onnan és nem egyenesen a gyártótól, akkor nem kapsz mellé tanácsadást és úgy elég nehéz végig csinálni a kúrát.
Lehetőleg olyan kúravezetőt válassz, aki már maga is sikeresen végig vitt legalább egyet, hogy legyen tapasztalata benne.
Utolsó igen.
Tisztában vagyok ezekkel amiket írsz meg hát igen azokat kérdeztem volna aki használja .. látom barátnőmön, hogy nem fáj a dereka stb. Fogyás miatt lehet víz nem tudom,de nekem is ha rendbe tenne 1-2 dolgot jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!