Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Regenor tényleg jó? Megéri...

Regenor tényleg jó? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés

Barátnőm vett méregtelenítés céljából nem fogyás. Elmondása szerint 1 hét alatt 3 kiló lejött. Azt mondta nem fáj a dereke mióta issza, nem szedi rá a fájdalom csillapítót. 45 êves

Gondolom ez inkább víz, mint tényleges kiló.

De nekem se ártana méregteleníteni. Így gondolkozok rajta.

Van akinek használt?

2020. okt. 17. 12:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Igen valóban jó és nagyon hatásos rövid időn belül amennyiben szigorúan betartod az előírásokat. Barátnőm 10kg től szabadult meg.
2020. okt. 17. 12:31
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Méregtelenítésre ott van a májad és a veséd, emiatt felesleges, és hatástalan is. Amennyiben nem tartasz diétát fogyni nem fogsz.

Ezeket a hatásokat ingyen is megkaphatod tudatos táplálkozással.

2020. okt. 17. 12:42
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kamu a regenor.
2020. okt. 17. 12:54
 4/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem véletlenül van betiltva itthon!

Ha szét akarod cseszni a szervezetedet, akkor hajrá! :(((((

Kapualjban, megbízhatatlan netes forrásokból ilyesmit venni ÉLETVESZÉLYES!

2020. okt. 17. 13:03
 5/16 anonim ***** válasza:
78%

adipex, regenon, egykutya...

[link]

2020. okt. 17. 13:06
 6/16 A kérdező kommentje:

Életmódot már váltottam. De ha nem is a fogyás miatt a tisztító kúra miatt érdekelne.

Betiltva itthon? Magyar termék. ..

2020. okt. 17. 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tisztító kúra, a szervezeted megteszi a magáét.
2020. okt. 17. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
55%

Kolléganőm regenorral lefogyott kb 20 kilót. Aztán miután abbahagyta, 10 kiló vissza is jött.

Most újrakezdte, megint fogyott vele (de most nem tudom mennyit).

A lényeg az, hogy ez is olyan mint a többi gyors fogyást ígérő módszer. Lefogysz, de ha abbahagyod, vissza is jön.

2020. okt. 17. 13:29
 9/16 anonim ***** válasza:
30%

Kedves kérdező,

lehetséges, hogy nem itt a GYK-n kellene érdeklődni, itt azok is válaszolnak, akiknek fogaluk sincs miről beszélnek és keverik a Reg-enort az adipexel vagy a Regenonnal. És ráadásul be sincs tiltva sehol.

Én többek között ezzel is foglalkozok, így elmondhatom, hogy van némi rálátásom a témára. A csapatunkban több százan használják, vagy használták, végig csinálták a kúrát. Jól látod, hogy a Reg-enor az nem egy fogyókúrás szer, nem arra lett kitalálva. Méregtelenít, rendbe teszi az epeműködést és az emésztést ezáltal beindulhat a fogyás, vagy a hízás (attól függ, hogy kinek mi a célja). Pl a feleségem 4 hónap alatt 27 kilót fogyott tőle én meg pár kilót híztam pont ugyanazzal az étrenddel (én mindig is sovány voltam).

A kúrához hozzátartozik egy elég szigorú étrend is, ha ezt nem tartja be valaki, akkor kár is hozzákezdeni, mert csak csalódás lesz belőle. Mivel a Reg-enor kizárólag egy zárt kereskedelmi rendszerben kapható, így a termék mellé minden esetben tanácsadás is jár. Ha csak úgy megveszed innen-onnan és nem egyenesen a gyártótól, akkor nem kapsz mellé tanácsadást és úgy elég nehéz végig csinálni a kúrát.

Lehetőleg olyan kúravezetőt válassz, aki már maga is sikeresen végig vitt legalább egyet, hogy legyen tapasztalata benne.

2020. okt. 17. 13:31
 10/16 A kérdező kommentje:

Utolsó igen.

Tisztában vagyok ezekkel amiket írsz meg hát igen azokat kérdeztem volna aki használja .. látom barátnőmön, hogy nem fáj a dereka stb. Fogyás miatt lehet víz nem tudom,de nekem is ha rendbe tenne 1-2 dolgot jó lenne

2020. okt. 17. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!