Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire lehet ez a módszer...

Mennyire lehet ez a módszer hatásos? 15/L

Figyelt kérdés
85kg 15/L Naponta elkezdtem futni 1 óra hosszát.Az étel mennyiségemet csökkentettem mert magam láttam hogy rengeteget eszem.Szeretnék leginkább hasból combból fogyni.A futás jó a testsúlycsökkentéséhez és úgy hallottam a kocogás jobban zsírégető mint a rendes intenzív futás.A kívánt testsúly 70kg körülbelül.
2010. aug. 8. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha normálisan eszel (szóval nem 200 kalóriákat) akkor menni fog.
2010. aug. 8. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
ekkora tömeggel és ha jól saccolom kb 175 cm-es magasságodhoz min 1700 kcal / nap...bombázó leszel pár hónapon belül ;)
2010. aug. 8. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
beiktathatsz aerobikot, az nagyon jó súlycsökkentő. minden 2. nap pl futás helyett, pihenőnek.
2010. aug. 8. 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Jól van azért nem kell hülyeségeket beszélni, attól, hogy lefogy pár kilót, senki nem lesz bombázó. Az nem a kilókon múlik, hanem az alakon, a csípő - derék - mell arányon és az arcon.
2010. aug. 8. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
19:11-es a futás pont az arányain fog javítani, amúgy nyilván jól estek neki a biztató szavaid ;) ...a koplalós libákat osztogassad (én is azt teszem xD), és dicsérjük meg végre azt, aki sporttal akar fogyni és nem 40 kg-osra ;)
2010. aug. 8. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, én is biztatom a sport miatt, csak illúziókba nem kell kergetni, mert akkor meg attól lesz csalódott.
2010. aug. 8. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!