Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg egy gusztustalan...

Tényleg egy gusztustalan hájgolyó vagyok?

Figyelt kérdés
Már kipróbáltam egy csomó diétát, de mindig feladom a közepén, vagy miután végigcsinálom, visszahízok. Nagyon gyenge jellem vagyok, állandóan zabálok. 168 cm és 113 kg vagyok. A szüleim azt mondják, hogy ez genetika, ne foglalkozzak vele, de a hátam mögött az emberek azt mondják, hogy nagyon gusztustalan vagyok. Szerintem pedig egy akaratgyenge, lusta, kövér ember vagyok, aki mindig a könnyebb utat és a pillanatnyi jót választja, és aki belül szorong, fél és szüköl. Van barátom, aki szerint szép vagyok, de szerintem csak azért mondja, mert nem találna magának szebb lányt. Ő is elég kövér, és hajlamos arra, hogy elhagyja magát. Nincs munkája már egy éve állítása szerint a járvány miatt, de nem is tesz azért, hogy legyen, egész nap játszik. Nekem van munkám, de nem szeretem. Valószínűleg így fogok élni 40-50 éves koromig, amíg meg nem halok. Nem véletlen, hogy nincs nagyon elhízott öregember. Mi egy ilyen korán pusztuló faj vagyunk. Köszönöm, hogy meghallgattatok! Rohadtul elkeseredtem, mire ezt kiírtam magamból, és már érzem, hogy mennem kell zabálni.

2020. okt. 13. 09:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Keress fel pszichológust, lelkileg nem vagy rendben, kilátástalanság, beletörődés, feladás, érdektelenség stb. nem egészséges lélekre vall.

Vérképed jó? Szüleid is elhízottak? Ők is lusták? Kajával jutalmaznak?

2020. okt. 13. 12:35
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

Léteznek betegségek, ami megnehezítik a fogyást, de semmi sincs ami ellehetetlenítené.

Szóval céltudatosan minden helyzetben lehet fogyni...

A kérdés elolvasásából nekem az jött le, hogy "Szeretnél vékonyabb lenni", de igazán nem akarod mert akkor tennél érte valamit.

Ha akarnád akkor már kigondoltál volna egy cselekmény sorozatot, ami mentél közelebb tudnál kerülni a célodhoz és már csinálnád is.

Az hogy 113kg vagy és hogy feltehetően van valami ami nehezíti a fogyást nem teszi lehetetlenné, csak lassabban fog menni mint másoknak.

Szóval szerintem a legfontosabb hogy motiváld magad. Nézd meg mit szeretnél elérni az életedben. Szeretnél más barátot aki dolgozik, veled foglalkozik és nem kompromisszum vagy számára? Szeretnéd jobban érezni magad a bőrődben? Szeretnél 20 évvel tovább élni és nem cukorbetegen 60 évesen immobilis állapotban meghalni? Stb...

Ha meg van a motiváció és nem fogadod el az élethelyzeted akkor fogyni fogsz, de amíg rendben vagy a jelenlegi dolgokkal, de csak "szeretnél" változtatni, az ég világon semmi nem fog történni.

2020. okt. 13. 12:52
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
" Szerintem akaratgyenge, lusta ember vagyok" Szerintem is. Nézd, nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani. De van egy jó hírem. Az első infarktus, vagy cukorbetegség, 3 hónapos térdfájás-mankózás után egycsapásra el fog múlni az akaratgyengeséged. Én is így voltam vele. Nem az a kérdés, hogy szeret e a barátod, vagy szép vagy e így, hanem, hogy meghalsz e hamar vagy nem. Le lehet pontozni, de a tények makacs dolgok. Nézz meg pár rész a Véznák kontra dagik műsorbol a jutyubon.
2020. okt. 13. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
hallod, küldjél már képet!
2020. okt. 13. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem a kérdést ez csak panaszkodás. Változtasd meg magad belsőleg és utána kezdj bele külsőleg. Tettek nélkül nincs eredmény, ha sokat eszel kövér leszel, ez van. De ilyen személyiséggel párosítva nem is lehetne jobb párod, hiába tartod őt is magadhoz hasonló senkinek, inkább hagyd ott.
2020. okt. 13. 16:30
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Valóban nagyon, már az egészségedre veszélyes mértékben vagy elhízva.

Amiket az elején tehetsz, illetve tenned kell.

Azonnal mondj le a cukros üdítőkről! A legjobb lenne, ha csak vizet innál (abból jó sokat). Ez az elején nyilván nem fog menni, úgyhogy igyál zero üdítőket. Egészségtelenek, de legalább nem hízlalnak, és segítenek az átmenetben.

A Fornettit felejtsd el egy életre!

A fehér kenyeret cseréld le teljes kiőrlésű kenyérre!

A chipset cseréld le rizschipsre, és kölesgolyóra!

A csokit is el kéne hagyni. Én ha édesre vágyom, csoki helyett iszom egy zéró Mizo Kakaót.

A sültkrumpli helyett egyél salátát és bulgurt köretnek!

Sima tészta helyett dürüm tésztát!

Ami a mozgást illeti. Iktasd be a sétát a napi rutinodba! Mindig egy kicsivel többet és többet. Ha ez már megy, elkezdhetsz direkt súlyosan elhízottaknak kialakított tornákat végezni. (Gyanítom egy csomót találsz majd youtubeon)

Hidd el ezekkel csodákat lehet elérni!

2020. okt. 13. 18:31
 17/19 anonim ***** válasza:
1%
160 centivel,65 kilóval is egy gusztustalan hájgolyó vagyok,te nagyon gusztustalan lehetsz.
2020. okt. 13. 20:32
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
Hát hájgolyónak hájgolyó vagy,de azért nem gusztustalan(én legalábbis soha nem neveznék embert gusztustalannak) de az tény,hogy ez nem jó. Olyan nincs hogy nem tudsz lefogyni. Vannak erős csontozatú emberek, de ez annyit jelent hogy széles a válla,csípője,de attól még lehet akármennyi a súlya. Ha meg tényleg nem tudsz fogyni,akkor beteg vagy
2020. okt. 14. 16:43
 19/19 Kretén István válasza:
Találj egy hobbit, ami annyira leköt, hogy nem jut eszedbe folyton a hűtőszekrény. Még ha nem mozgás, hanem valami kreatív dolog, akkor is használ. Ez már ad is egy célt, amit szembeállíthatsz a biológiai szükségleteiddel. Nekem több olyan dolog van, amiért kihagyok ebédet, vacsit, de kihagyok alvást is, akkor megyek wc-re, mikor már fáj a hólyagom, reggel késve indulok dolgozni miatta, és 50-nel tekerek biciklivel, hogy beérjek. Ha el akarsz valami célt érni, a szükségletek eltompulnak.
2021. jún. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!