Tényleg egy gusztustalan hájgolyó vagyok?
Keress fel pszichológust, lelkileg nem vagy rendben, kilátástalanság, beletörődés, feladás, érdektelenség stb. nem egészséges lélekre vall.
Vérképed jó? Szüleid is elhízottak? Ők is lusták? Kajával jutalmaznak?
Léteznek betegségek, ami megnehezítik a fogyást, de semmi sincs ami ellehetetlenítené.
Szóval céltudatosan minden helyzetben lehet fogyni...
A kérdés elolvasásából nekem az jött le, hogy "Szeretnél vékonyabb lenni", de igazán nem akarod mert akkor tennél érte valamit.
Ha akarnád akkor már kigondoltál volna egy cselekmény sorozatot, ami mentél közelebb tudnál kerülni a célodhoz és már csinálnád is.
Az hogy 113kg vagy és hogy feltehetően van valami ami nehezíti a fogyást nem teszi lehetetlenné, csak lassabban fog menni mint másoknak.
Szóval szerintem a legfontosabb hogy motiváld magad. Nézd meg mit szeretnél elérni az életedben. Szeretnél más barátot aki dolgozik, veled foglalkozik és nem kompromisszum vagy számára? Szeretnéd jobban érezni magad a bőrődben? Szeretnél 20 évvel tovább élni és nem cukorbetegen 60 évesen immobilis állapotban meghalni? Stb...
Ha meg van a motiváció és nem fogadod el az élethelyzeted akkor fogyni fogsz, de amíg rendben vagy a jelenlegi dolgokkal, de csak "szeretnél" változtatni, az ég világon semmi nem fog történni.
Valóban nagyon, már az egészségedre veszélyes mértékben vagy elhízva.
Amiket az elején tehetsz, illetve tenned kell.
Azonnal mondj le a cukros üdítőkről! A legjobb lenne, ha csak vizet innál (abból jó sokat). Ez az elején nyilván nem fog menni, úgyhogy igyál zero üdítőket. Egészségtelenek, de legalább nem hízlalnak, és segítenek az átmenetben.
A Fornettit felejtsd el egy életre!
A fehér kenyeret cseréld le teljes kiőrlésű kenyérre!
A chipset cseréld le rizschipsre, és kölesgolyóra!
A csokit is el kéne hagyni. Én ha édesre vágyom, csoki helyett iszom egy zéró Mizo Kakaót.
A sültkrumpli helyett egyél salátát és bulgurt köretnek!
Sima tészta helyett dürüm tésztát!
Ami a mozgást illeti. Iktasd be a sétát a napi rutinodba! Mindig egy kicsivel többet és többet. Ha ez már megy, elkezdhetsz direkt súlyosan elhízottaknak kialakított tornákat végezni. (Gyanítom egy csomót találsz majd youtubeon)
Hidd el ezekkel csodákat lehet elérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!