Hogyan kell fogyozni, hogy ne menjen le a mellem és ne
nyúljon meg a bőröm?
Figyelt kérdés
63 kiló voltam, 180 centi, úgyhogy mondhatni vékony testalkatú, ehez nagyon nagy melleket örököltem a mamamtol. 80 G
Most terhesség után 8 hónappal, meg mindig 72 kiló vagyok. Ennyivel is jöttem ki a kórházból. Mindenképp leszeretnek fogyni. 1 hete alig eszek, mozgok stb... De attól félek hogy ha hirtelen lefogyok megnyulik a bőr a mellemen, vagy esetleg alig lesz mellem... Hogyan álljak neki? Meg soha nem kellett fogyoznom úgyhogy fogalmam sincs... Köszi előre is
Nem hiszem el, hogy van rajtad felesleg . Mellesleg muszáj enned,különben nem tudsz szoptatni!!!
2020. okt. 7. 19:05
2/6 anonim válasza:
A melled valószínűleg oda fog visszamenni, ahonnan indult. Ha most nagyobb, akkor igen, valószínűleg valamennyire meg lesz nyúlva. A bőrödnél azon múlik, hogy hány éves vagy és azon is, hogy milyen lassan fogysz (a lassabb jobb). De eleve nem biztos, hogy vissza kéne fogynod, mert most normális a súlyod, 63 kilóval kórosan sovány lennél. Inkább próbálj meg formásodni, picit izmosodni, súlycsökkentés nélkül, akkor vékonyabb is leszel. Ha pedig csak a hasad nagy, akkor ellenőrizd, hogy nem szétnyílt hasizom okozza-e.
2020. okt. 7. 19:08
3/6 A kérdező kommentje:
Elég nagy a hasam sajnos. De ez sajnos inkább kötényhas szerű... 63 kilóval sem voltam kórosan sovány. Komolyan nem. Volt fenekem. Nagy mellem, volt mindig egy pici hasam, narancsbor stb... Sose voltam tökéletes. De azért a 72 az durva. A párom nem mond semmit, csak látom hogy a fiatal, vékony lányok tetszenek neki... Na de ugyebár kinek nem? Amúgy 26 éves vagyok.
2020. okt. 7. 19:12
4/6 anonim válasza:
Bocs, de neked leginkább a gondolkodásodon kellene változtatni, ha a párod pedig nem érti meg, hogy szültél egy gyereket, ami együtt jár bizonyos testi változásokkal, akkor nem a megfelelő ember mellett vagy.
2020. okt. 7. 20:11
5/6 anonim válasza:
Nekem meg a vékony, izmos, fiatal srácok tetszenek leginkább, de mégis a gyerekeim apját szeretem, aki nem vékony és már nem is fiatal :)
Hirtelen semmiképpen se akarj lefogyni, az se biztosan reális cél, hogy úgy nézz ki vagy pont annyi legyen a súlyod, mint a szülés előtt. Az alig evés nem jó, ott van veled a kisbabád, nem hiányzik senkinek, hogy elájulj vagy hiánybetegségeid legyenek. Táplálkozz egészségesen, ne egyél sok műkaját, finomított szénhidrátot, napközben viselj melltartót. Egy kis mozgás se árt, de nem kell túlzásokba esni. Ne légy türelmetlen, ha lassabban megy le a felesleg, a bőröd is jobban tudja követni a változást.
2020. okt. 7. 20:50
6/6 anonim válasza:
Egyél normálisan, törekedj arra, hogy sok zöldséget húst egyél. Kezd el mozogni, rengeteg torna van Youtoube-on, de a nagyobb babakocsis séták is nagyon jót tesznek mindkettőtöknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!