20 kilót kell fogynom. Segítség! (részletek)?
Figyelt kérdés
EKülönböző okok miatt nagyon kellene köbö 20 kilót fogynom. Tudom h tornáznom kell, egészségesen enni, kevés szénhidrát egyebek...de valami könkrét diétára gondoltam (lehetőleg ne túl bonyolult, nincs túl sok időm). Ha valakinek van tapasztalata esetleg ötlete, azt szívesen meghallgatnám. Am amennyire lehet gyorsan szeretném. :-)2010. aug. 7. 21:03
1/2 anonim válasza:
Nekem is 20 kilós feleslegem volt a 90 napos diéta 32. napjánál járok és már 8 lement. De oda figyeltem így is
mit mikor eszek pl fehérje napon csak csirke és hal. Szénhidrát napon csak teljeskiörlésű lisztből készült ételek. S mellé napi 45 perc szobakerékpár és sok sok víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!