Fizetnél-e ezért és ha igen, mennyit?
Ha lenne egy olyan telefonos app, amiben több száz recept van, ezek mind fogyást segítő, egészséges ételek és külön kategóriában vannak attól függően melyiket mikor ajánlott enni (reggeli, ebéd, uzsi, vacsora) és az is, hogy mennyi egy adag.
Adnátok ezért pénzt és ha igen, havi szinten mennyit érne meg neked?
#11: az appért senki nem akar fizetni (legalábbis android userek között), de alkalmazáson belüli vásárlással már be lehet húzni a csőbe az embereket. Ha mondjuk a kiszámolt kalóriaadatokért kell fizetni ételenként 100 Ft-ot. Vagy az elkészítést mutató videóért (mert ugye a leírást lusta elolvasni). Vagy mutat egy szép képet az alkalmazás és pénzért adja a receptet, de persze nem minden receptet, csak azokat, amikhez szebb a kép...
Én nem szívesen játszanék ilyet, mint fejlesztő, de sok app csinálja.
Ahhoz, hogy bárki fizessen érte, ennél kicsit komplexebbnek kéne lennie.
Napi kalóriakeret, étkezések száma, makrók aránya, allergének, preferált alapanyagok, elkészítési idő/nehézség.
Ki lehet egészíteni különböző betegségek esetén követendő diéta információkkal, ajánlásokkal, PCOS, IR, candida... Stb. Na, ha egy ilyen komplex appot összehozol, annak lesz piaca. De ne havi szinten legyen fizetős, hanem legyen valamennyi ingyenes recept, utána a változatosságért fizetni kell. Ha piti összegekbe kerül pár recept, simán rászánják magukat az emberek, hogy beruházzanak rá.
Akkor fizetnék érte, ha meg lehetne adni, hogy az étrendeben napi szinten hány kcal legyen.
Plusz be lehetne állítani, hogy kb mennyi fehérjét, szénhidrátot és zsírt tartalmazzon (utolsó kettő annyira nem lenne fontos számomra).
Mind ezek ismeretében állítana össze egy étrendet.
Ezért szívesen fizetnék és szerintem sokan mások is. Akár nagyobb összegeket (persze appokhoz viszonyítva).
Viszont ez a lényegében "repect könyv", ami kategorizáltan mutatja a recepteket nem érne öngamában annyit hogy bármennyit is fizessek érte.
Ez úgy mondom, hogy most például havi 700 forintot fizetek egy másik appért amin keresztűl a súly változásomat tudom követni és egy elég egyszerű dolog, de mégis hasznos így fizetem.
Azon kívül egyébb appokra összesen szerintem fizetek 4 ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!