Fizetnél-e ezért és ha igen, mennyit?
Ha lenne egy olyan telefonos app, amiben több száz recept van, ezek mind fogyást segítő, egészséges ételek és külön kategóriában vannak attól függően melyiket mikor ajánlott enni (reggeli, ebéd, uzsi, vacsora) és az is, hogy mennyi egy adag.
Adnátok ezért pénzt és ha igen, havi szinten mennyit érne meg neked?
Kihagytad a szavazásból a "Nem fizetnék" opciót!
Szerintem teljesen értelmetlen egy ilyen oldal, a neten található rengeteg recept, amiböl mindenki össze tud úgy állítani étrendet, hogy neki megfelelö legyen ízben és alapanyagokban!
Igazad van, valóban kimaradt a nem opció. Első szavazós kérdésem, elnézést érte.
Aki nem fizetne, az az első opciót válassza!
Onnan jött az ötlet, hogy napi 100 kérdés van, hogy jó-e ha ezt ettem, mit egyek, ha fogyni akarok... Nyilván ha kérdezni tudnak, akkor van internet hozzáférésük, mégsem tudnak összerakni egy hosszú távon tartható, jó étrendet.
Pl az egyik fogyi influencernek van ilyen appja, az havi 20.000 Ft. Ezt azért túlzásnak tartom.
Tehát az lenne a lényeg ebben, hogy van pl 200 reggeli, 200 ebéd, 200 uzsi/tízórai és 200 vacsora recept, minden nap azt eszel amit ezek közül akarsz.
Az a napi 100 (vagy jóval több) kérdezö akkor is itt kérdezgetne, mert lusta vagy buta ahhoz, hogy utána nézzen a neten.
A 20.000 Ft meg igencsak túlzás, épeszü ember nem fizet ennyit értelmetlenül.
De pont ez a lényeg, hogy nem kéne utána nézni a neten, csak választani az appbol.
Esetleg lenne napi ajánlat is másnapra és akkor még választani sem kellene.
De az appot se képesek letölteni. Plusz kérdezni ingyen van, appot letölteni meg pénzbe kerül. Amúgy én már láttam hasonló appot, ez paleo menüt tervez neked, bevásárlólistával, receptekkel:
200 recept az nagyon kevés, ha ezt még szűröd arra hogy erre allergiás vagy,azt nem szereted, amahhoz nincs kedved, akkor máris alig van választék.
Egy jó appért én fizetnék max 500at, de nem éri meg szerintem ilyet fejleszteni magyarul, kevesen vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!