Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónapom maradt leadni a...

1 hónapom maradt leadni a hasam és a combom valaki tud ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 13 éves lány vagyok 168 cm 1 hónap mulva lesz egy nagyon fontos felvételim egy szinészképzőre csak az a baj hogy van egy kis hasam és combom amit szeretnék addig leadni. Bármit válalok csak sikerüljön leadnom
2010. aug. 7. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekelne:D
2010. aug. 7. 11:44
 2/6 anonim válasza:
ne egyel kenyeret...egyel sok gyumolcsot meg salatat...es este szaladj meg hasizom gyakorlatokat csinalj:)...nekem bevalt 1 het alatt 2 kg fogytam;)
2010. aug. 7. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

sportolj!!!!!!!!!!

2010. aug. 7. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én rubint réka youtubos videóit(van öt perced? című) kezdetm el csinálni.Még nem tudom,hogy hatásos-e de sokan irták,hogy igen:)
2010. aug. 7. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Off:Hol van ez a színészképző?Mert én 14 vagyok,de sehol nem találok rendeset.:/

Amúgy én egyszer egy ilyesmi válogatás miatt koplaltam,és mégsem kaptam meg a szerepet :(

Szóval azt nem ajánlom XD

Szerintem csinálj úgy,hogy reggelire zabkása,ebédre valami tartalmasabb,vacsira meg joghurt/tojás ilyenek.És gyümit ehetsz akármennyit ;)

Jaa és mozogj.A futás a legjobb,és ha mellé még tornázol az úgy tökjó.Én mindennap futok félórát,tornázok egy órát,és ha van kedvem akkor még valamit ráhúzok.Bicaj,pilates,tánc.Szóval mozogj :)

2010. aug. 7. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm =)
2010. aug. 8. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!