Hogyan mondjuk ezt? Van rá kifejezés?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy izmos vagyok de zsíros is és legjobban a vaskos kifejezés illene rám. Hogyan mondjuk ezt más szóval.
Egyébként fogyózom már egy ideje 160cm 75kg vagyok és nő. Formás is vagyok, izmos is meg nagy is. A legvégső célom, a zsír leolvasztása. Jó úton haladok egyébként. Nos szerintetek ezt, hogy mondjuk?
2020. szept. 23. 07:52
1/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem mint, pl Skinny Fat —> magas testzsír százalékkal rendelkező, vékony ember.
2020. szept. 23. 07:57
3/10 anonim válasza:
Nagydarab. Ha pasi lennél, akkor kétajtós szekrény :)
4/10 anonim válasza:
Telt? Teltkarcsú? Sportos testalkatú?
5/10 anonim válasza:
Én 170 cm és 83 kg vagyok, a legutóbbi testösszetétel mérésen a vázizomtömegem a "magas" kategóriába esett (bár akkor még 89 voltam).
Most már látszik a hasizmom felső két kockája. :D
Nincs erre a testalkatra elfogadott kifejezés. Én sportosnak tartom magamat.
6/10 anonim válasza:
Nagydarab,testes
Amúgy nem bántásból írok ilyeneket,csak ötletelek:D
7/10 anonim válasza:
160 cm-rel nem nagy darab, inkább zömök.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Némelyiken jót nevettem! :D
2020. szept. 23. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!