Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki már karcsúsodott...

Van aki már karcsúsodott hulahopp karikával?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni innen egy karikát 2-3 ismerősömnek már bevált de kíváncsi vagyok még több véleményre. Azt tudom napi 30-40 perc kell minimum.
2010. aug. 7. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia szerintem mindenképp karcsúsít... amúgy honnan fogsz rendelni?
2010. aug. 7. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj a link lemaradt! Innen fogok [link]
2010. aug. 7. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos hogy milyen testalkatod van. Én is elkezdtem tavaly nyáron karikázni, igaz nem ilyennel, csak egy sima műanyaggal amit vízzel töltöttem meg, hogy nehezebb legyen. Elkezdtem hulahoppozni, napi 15, 20 percet, vártam az eredményt, de valahogy az nem akart mutatkozni, pedig napi 10 perc a hét minden napján minusz ey centit ígér hetente.

Szóval nekem nem jött be, és rá is jöttem miért. Mert eleg széles a derekam, amin a plusz is rajta van, utána meg hirtelen nagyon vékony vagyok (legalább 3 centivel vagyok vékonyabb a csípőmnél mindkét oldalról, mint a derekamon) és így nagyon nehéz a karikát a kérdéses ponton megtartani, mert állandóan felcsúszik. Bizonyos testtartást fel kell venni ahoz, hogy hozzáérjen valamilyen szinten a hasamon lévő pluszhoz...

Derekon pedig nagyon kényelmetlen pörgetni, mert nagyon nehéz a karika, és se perc alatt lila leszel tőle, másnap pedig úgy fog fájni hogy egy percig sem bírod magadon nemhogy fél órát:p

Szóval jól nézd meg magad előtte, hogy neked vajon nehéz a karika,n menne e, én a helyedben kipróbálnám először egy normális karikával, hogy lássam működne e egyáltalán, és ha igen akkor rendelném meg:p

Egyébként szerintem egy normális karika is éppolyan jól működik mint ez, csak olcsóbb:p Persze az nem számolja a fordulatszámot meg a kalóriát, de azért szerintem jó.

Nem tudom mennyire érthető amit magyarázok:p

Fogyasztani biztos fogyaszt, lassan de biztosan, ha kitartó vagy. Én is kb egy hete kezdtem el megint, és érzem hogy megmozgat mert izomlázam is van kicsit.

Szóval egy próbát mindenképpen megér! :)

2010. aug. 7. 11:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Van egy sima karikám csak sajnos a gyerekek annyit nyúzták hogy eldeformálódott. Néztem fa karikákat de azok ilyen árba vannak vagy drágábbak és akkor úgy gondoltam ha már 4-5 ezret rá költök ezt veszem meg. Homokóra alkatom van a derekam 82 centi a csipőm 115 igy nem lenne gond a karikázással.
2010. aug. 7. 12:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Értem :) Nah akkor ez pont neked való:D

Biztos karcsusít majd, sok sikert és kitartást hozzá! :)

2010. aug. 7. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!