Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi volt a legkeményebb diéta...

Mi volt a legkeményebb diéta amit végigcsináltál? Illetve, van aki nagyon-nagyon szigorú étrendet követ? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy kipróbálok valami nagyon-nagyon szigorú diétát. Ez egyfajta kihívás magamnak. Nem fogyni akarok vagy ilyesmi, meg akarom őrizni a testalkatomat, sportolok amúgy. Az a fontos h egészséges legyen.
2020. szept. 21. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
1000 kaloria/ nap. Magas feherje es alacsony szénhidrát bevitel ( 30-40 g max). Mindent eszek ami ebbe belefer. De nyilván nem csokizok es eszek tesztat. 35 kg mar lement es nem mozgok semmit. Jarok test analizisre 1-2 havonta. Csak par kg izmot veszitettem. Jah es mar 9 honapja elek igy.
2020. szept. 21. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legkeményebb a szétválasztó volt xD

Sose koplaltam, mindig rendesen utána olvastam és kalóriát számoltam. Azt csak párom kedvéért kezdtem el de pokol volt.

A hús nap volt a legnehezebb. Utálom a natúr húsokat, a zöldségeket amiket akkor ehettem. De a gyümölcs és víz napokért se rajongtam.

Szerencsére egyedül vásároltam be és egy idő után már befigyeltek útközben a szendvicsek :D

5 kilót adtam le

2020. szept. 22. 05:07
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha az egészséged a fontos, akkor kiegyensúlyozott étkezés a megoldás. Semmilyen extrém, trendi diéta nem egészséges, és nem is célravezető. Csak azért "működnek", mert alacsony a kalóriatartalmuk, ellenben egyáltalán nem kiegyensúlyozottak, így a mennyiségi éhezés mellett minőségi éhezés is történik. Annak pedig elég változatos következményei lehetnek a bőr minőség romlásától és hajhullástól kezdve a komoly szervi gondokig.

Ha szigorú diétát akarsz a sportos életmód mellé, akkor szálkásító diéta, de azzal is fogysz, ha jól csinálod, de te azt állításod szerint nem akarsz. Akkor pedig semmi értelme ennek az egésznek. Egyél változatosan annyi kalóriát, amennyi a súlytartásodhoz kell.

2020. szept. 22. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!