Mi volt a legkeményebb diéta amit végigcsináltál? Illetve, van aki nagyon-nagyon szigorú étrendet követ? Mik a tapasztalatok?
Nekem a legkeményebb a szétválasztó volt xD
Sose koplaltam, mindig rendesen utána olvastam és kalóriát számoltam. Azt csak párom kedvéért kezdtem el de pokol volt.
A hús nap volt a legnehezebb. Utálom a natúr húsokat, a zöldségeket amiket akkor ehettem. De a gyümölcs és víz napokért se rajongtam.
Szerencsére egyedül vásároltam be és egy idő után már befigyeltek útközben a szendvicsek :D
5 kilót adtam le
Ha az egészséged a fontos, akkor kiegyensúlyozott étkezés a megoldás. Semmilyen extrém, trendi diéta nem egészséges, és nem is célravezető. Csak azért "működnek", mert alacsony a kalóriatartalmuk, ellenben egyáltalán nem kiegyensúlyozottak, így a mennyiségi éhezés mellett minőségi éhezés is történik. Annak pedig elég változatos következményei lehetnek a bőr minőség romlásától és hajhullástól kezdve a komoly szervi gondokig.
Ha szigorú diétát akarsz a sportos életmód mellé, akkor szálkásító diéta, de azzal is fogysz, ha jól csinálod, de te azt állításod szerint nem akarsz. Akkor pedig semmi értelme ennek az egésznek. Egyél változatosan annyi kalóriát, amennyi a súlytartásodhoz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!