Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akkor most melyik a jobb?

Akkor most melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy veszek puffasztott barna rizst kenyér helyett. De azt mondták hogy nem olyan jó és hogy hizlal meg stb. Aztán arra gondoltam veszek Abonett extrudált kenyeret. Nem ennék belőle sokat csak reggelire kb 2 szeletet egy kis sonkával, paradicsommal és uborkával. Szerintetek melyiket vegyem?
2020. szept. 13. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én kenyeret választom. Ha veszel egy jó kis teljeskiőrlésű/rozsos/magvas kenyeret abban 1000-szer több hasznos anyag van mint a pufirizsben vagy abonettben. Ha megnézed, kb ugyanannyi bennük a ch, kalória, sőt a pufirizsben több a ch mint a kenyérben.

Persze néha el lehet rágcsálni 1-2 db-ot, de a kenyeret teljesen felesleges kiváltani ezekkel.

2020. szept. 13. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is a kenyérre szavazok. Az extrudálással csak annyit érnek el, hogy sokkal gyorsabban emeli meg a kaja az inzulinszintet. Az ilyen termék csak emésztési panaszok esetén hasznos.
2020. szept. 13. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Puffasztott , extrudált, agyonfeldolgozott. Az ilyen cuccok rosszabbak mint a kenyerek. Minek? A te döntésed, de nem kell ám túlbonyolítani. Ha a kenyeret szereted, egyél azt. Van millió választék ami jobb mint a sima fehérlisztes.

Én ch csökkentett kenyeret eszem minden nap, max 3 db- ot, nagyon finom, és igazi kenyér, ami a lényege.

De választhatsz teljes kiőrlésűt ( az számomra pl ehetetlenül rossz ízű), vagy rozskenyeret, vagy amit akarsz.

2020. szept. 13. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
79%

Kenyér.

1. Nem olyan hízlaló. Attól függ mit veszel, de én tojás mellé szoktam toast kenyeret enni, 2 szeletet ami összesen 90-100kcal körül van.

2. Fentarthatóbb lesz a diétád, mert finomat eszel. Sokan 180 fokos fordulatot véve mindent megvonnak maguktól és 3-4 héten át spártai harcos ként keményen csinálják a diétát, majd bele fáradnak és mindent vissza híznak, mert nem bírnak a megvonásokkal hosszú távon élni.

3. Teljesen mindegy milyen minőségű a szénhidrát ha napi kb 100kcalról beszélünk. Ha kcal deficitben vagy még fogyni fogsz.

2020. szept. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!