Akkor most melyik a jobb?
Én kenyeret választom. Ha veszel egy jó kis teljeskiőrlésű/rozsos/magvas kenyeret abban 1000-szer több hasznos anyag van mint a pufirizsben vagy abonettben. Ha megnézed, kb ugyanannyi bennük a ch, kalória, sőt a pufirizsben több a ch mint a kenyérben.
Persze néha el lehet rágcsálni 1-2 db-ot, de a kenyeret teljesen felesleges kiváltani ezekkel.
Puffasztott , extrudált, agyonfeldolgozott. Az ilyen cuccok rosszabbak mint a kenyerek. Minek? A te döntésed, de nem kell ám túlbonyolítani. Ha a kenyeret szereted, egyél azt. Van millió választék ami jobb mint a sima fehérlisztes.
Én ch csökkentett kenyeret eszem minden nap, max 3 db- ot, nagyon finom, és igazi kenyér, ami a lényege.
De választhatsz teljes kiőrlésűt ( az számomra pl ehetetlenül rossz ízű), vagy rozskenyeret, vagy amit akarsz.
Kenyér.
1. Nem olyan hízlaló. Attól függ mit veszel, de én tojás mellé szoktam toast kenyeret enni, 2 szeletet ami összesen 90-100kcal körül van.
2. Fentarthatóbb lesz a diétád, mert finomat eszel. Sokan 180 fokos fordulatot véve mindent megvonnak maguktól és 3-4 héten át spártai harcos ként keményen csinálják a diétát, majd bele fáradnak és mindent vissza híznak, mert nem bírnak a megvonásokkal hosszú távon élni.
3. Teljesen mindegy milyen minőségű a szénhidrát ha napi kb 100kcalról beszélünk. Ha kcal deficitben vagy még fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!