Hajdina/köles/barna rizs/quinoa/kuszkusz/bulgur/zab közül melyik a legegészségesebb?
Figyelt kérdés
Melyiket vegyem meg?
En ugy gondolom, hogy tápanyag es feherje szempontjabol is, a hajdina veri a mezonyt, azaz ez a legjobb valasztas. Velemenyek?
2020. szept. 12. 18:16
1/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy LEGEGÉSZSÉGESEBB!
A legjobb az, ha változatosan étkezel és minél többfélét eszel, akkor kapod meg a legtöbb tápanyagot.
2/12 anonim válasza:
Ne az egyiket egyed csak, ezek közül az egyikkel sincsen semmi probléma. Bár a zabot és a barna rizst nem tudom, hogyan lehetne összehasonlítani, vagy egymsssal helyettesíteni.
4/12 anonim válasza:
Mindegyik finom es nagyon egeszseges.
5/12 anonim válasza:
Én a bulgur mellett kötöttem ki, mivel ennek a GI %-a még az alacsony kategóriába esik, ezért lassabban éhezek meg, mintha kölest, vagy hajdinát ennék.
7/12 anonim válasza:
Vegyél mindegyikből! Az is lehet, hogy épp az nem fog ízleni, amelyiket kiválasztod.
8/12 anonim válasza:
Legszuperebb étel a csicsóka !
9/12 anonim válasza:
A barna rizs finom,csak sokáig tart megfőzni,amúgy van egy különleges íze. A köles nekem nem jött be,a bulgurt használom,sok olyan kajaba,ahova pl. tarhonya kellene,a bulgur kiválóan helyettesíti.
10/12 anonim válasza:
A bulgur, köles, hajdina, akármi ugyanolyan ízetlen, amikor megfőzzük, mint a rizs, tehát kell még hozzá fűszer, bármi, amivel ízesíteni tudjuk. A bulgurt szeretem, mert nem kell főzni, csak forró sós vízzel leönteni, és beborítani. Mire szükség lesz rá, megpuhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!