Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hajdina/köles/barna rizs/quino...

Hajdina/köles/barna rizs/quinoa/kuszkusz/bulgur/zab közül melyik a legegészségesebb?

Figyelt kérdés

Melyiket vegyem meg?

En ugy gondolom, hogy tápanyag es feherje szempontjabol is, a hajdina veri a mezonyt, azaz ez a legjobb valasztas. Velemenyek?


2020. szept. 12. 18:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Olyan nincs, hogy LEGEGÉSZSÉGESEBB!

A legjobb az, ha változatosan étkezel és minél többfélét eszel, akkor kapod meg a legtöbb tápanyagot.

2020. szept. 12. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Ne az egyiket egyed csak, ezek közül az egyikkel sincsen semmi probléma. Bár a zabot és a barna rizst nem tudom, hogyan lehetne összehasonlítani, vagy egymsssal helyettesíteni.
2020. szept. 12. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Köles viszi a pálmát .
2020. szept. 12. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Mindegyik finom es nagyon egeszseges.
2020. szept. 12. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Én a bulgur mellett kötöttem ki, mivel ennek a GI %-a még az alacsony kategóriába esik, ezért lassabban éhezek meg, mintha kölest, vagy hajdinát ennék.
2020. szept. 12. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
Köles.
2020. szept. 12. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Vegyél mindegyikből! Az is lehet, hogy épp az nem fog ízleni, amelyiket kiválasztod.
2020. szept. 12. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Legszuperebb étel a csicsóka !
2020. szept. 13. 04:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
54%
A barna rizs finom,csak sokáig tart megfőzni,amúgy van egy különleges íze. A köles nekem nem jött be,a bulgurt használom,sok olyan kajaba,ahova pl. tarhonya kellene,a bulgur kiválóan helyettesíti.
2020. szept. 13. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
A bulgur, köles, hajdina, akármi ugyanolyan ízetlen, amikor megfőzzük, mint a rizs, tehát kell még hozzá fűszer, bármi, amivel ízesíteni tudjuk. A bulgurt szeretem, mert nem kell főzni, csak forró sós vízzel leönteni, és beborítani. Mire szükség lesz rá, megpuhul.
2020. szept. 13. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!