Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Emiatt mindennek vége?

Emiatt mindennek vége?

Figyelt kérdés
Sajnos még fáztam, és k@rvara fáj a torkom és náthás is vagyok. Ez miatt 2 napja abba hagytam az edzésimet is. Az lenne a kérdésem hogy ugye nem fogok vissza hízni, vagy esetleg ez miatt tönkre menni a fogyókúrámnak? Edzeni pár napig nem is fogok majd tudni.
2020. szept. 5. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A kajara figyelj jobban amig nem tudsz edzeni. Ihatsz bca-t az gatolja az izomveszest!

Jobbulast!

2020. szept. 5. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
92%

Minennek vége, ennyi volt. 2 nap alatt szerintem már vissza is jött minden, csak még nem látod.

Nem hiszem el, hogy lehetnek ilyen hülye kérdések... nem fog történni semmi, inkább próbálj minné hamarabb meggyógyulni és ne a fogyókúrán stesszelni. Ha beteg vagy, több kakória kell kicsit, szóval így már ehetsz is ugyanannyit kb, mintha edzenél

2020. szept. 5. 21:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! ❤️
2020. szept. 5. 21:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Bécéát? Fogyókúrásnak? MINEK? Teljesen értelmetlen. Azt a szélsőségesen kemény, amúgy is deficitben lévő ember sporttevékenysége előtt érdemes.

Ne aggódj semmin. Kicsit visszaesik a fittséged. Hízni nem fogsz, hacsak nem lódul meg nagyon a Nutellás bödön. Ilyenkor ne sanyargasd magad, előbb épülj fel.

2020. szept. 6. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!