Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szoktatok rakott káposztát...

Szoktatok rakott káposztát enni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
5%
Nemtudom nálatok mi van a rakott káposztában. Nekem anno mikor még ettem húst simán belefért volna, valami nem túl zsíros húsból. De ez fogyókúra függő is. Van, aki semmiféle pl gyors felszívódású szénhidrátot nem eszik, neki a rizs miatt valószínűleg ez sem felelne meg. Már ha azonos dolgot értünk rakott káposzta alatt. Én inkább az ételkombinációkra és a mennyiségre figyeltem amíg fogyóztam.
2020. szept. 2. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
9%
Simán ennék, ha nem több deci zsíradékon készült a hús rész. 500kcal körül van egy adag, az tökéletesen belefér ebédre.
2020. szept. 2. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy a 12 %-os tejföllel belefér. A sertés darált húst ha lehet, inkább darált pulyka hússal felcserélni, és ha még a fehér rizs helyett bulgur, vagy valami hasonló, már egészen jó.

De a hagyományos módon készített is néha-néha belefér.

2020. szept. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!